Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen kategóriájú pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen kategóriájú pasi válthatja ki a nőkből az irántuk érzett mértéktelen pitiző/sóvárgó attitűdöt?

Figyelt kérdés
Mint köztudott, hogy itt a gyk-n, meg a való életben is túlnyomó többségben a pasik vágyakoznak egy csajért, ők küzdenek érte és mozgatnak meg minden követ, de néha szoktam olvasni itt a gyk-n olyan kérdést, amiben viszont a csaj veszi fel ezt a szerepet. Na ilyenkor rohadtul kíváncsi vagyok, hogy az az illető pasi hogyan nézhet ki.

2016. okt. 22. 22:26
 1/10 anonim ***** válasza:
4%

Mint "bredpittsvajcenegger" és ki van tömve pénzzel.

De lehet "rosszfiú típus" is. :D

2016. okt. 22. 22:30
 2/10 anonim ***** válasza:
62%
Miért csak a külsejük érdekel? Ismerek férfiakat, akik nem testépítő bajnok modellek, mégis odáig vannak értük a nők. Inkább határozott viselkedéssel, gondolkodásmóddal, szubkommunikációval, életstílussal hatnak a nőkre.
2016. okt. 22. 22:53
 3/10 anonim ***** válasza:
52%
Kettesnél az igazság. :)
2016. okt. 22. 23:07
 4/10 anonim ***** válasza:
48%
Értem már volt oda totálisan több csaj is, de ez egyáltalán nem volt pozitív élmény számomra, inkább az agyamra mentek. Átlag fiú vagyok, nincs bennem semmi különleges, vékonyabb testalkatom van, az arcomat sokan helyesnek tartják, de ennyi.
2016. okt. 22. 23:10
 5/10 anonim ***** válasza:
11%
pénz beszél. Csaj pitizil
2016. okt. 22. 23:13
 6/10 anonim ***** válasza:
40%
Nagyon extrovertált, ismert(ebb) férfiak. A fiatalabb lányok a focistákért, netcelebekért vannak oda, a nők pedig a bulik királyaiért. Akár DJ, zenész, vagy csak egyszerűen egy dumás "jó fej" pasi a munkahelyen, vagy bárhol máshol. A külső másodlagos: ha valaki őszintén elhiszi magáról, hogy ő az istencsászár, akkor mások is úgy fognak hozzá viszonyulni. Így van ez az állatvilágban is.
2016. okt. 22. 23:48
 7/10 anonim ***** válasza:
61%
Vicces ez a kérdés. Volt kettő akibe a hosszú haja miatt estem bele, a kettő meg simán jó fej. Ezen kívül tök átlagosak voltak. Bár pitizés nem volt.
2016. okt. 23. 00:04
 8/10 anonim ***** válasza:
Tudod az a különbség, hogy a fériak akkor lesznek ilyenek ha dugni akarnak, a nők meg akkor ha szerelmesek. :)
2016. okt. 23. 00:57
 9/10 anonim ***** válasza:
Belém nem volt szerelmes a lány de én folyamatosan irogatott nekem meg bejött a munkahelyemre pedig az elején elég bunkó voltam vele furcsák a nők :D Ha kedves lettem volna vele szerintem lese sz... ja és csinos is volt szóval vicces :D de hogy válaszoljak a kérdésedre ráfoghatjuk hogy jó pasi vagyok bár most kapni fogom az offokat ezért :D
2016. okt. 23. 10:41
 10/10 Titusztitusz ***** válasza:
Olyan kategóriáju férfiak után szoktak futni túlnyomó többségben A HÖLGYEK, ami kategóriás ürgék MESSZE ÁTLAGON FELÜLIEN NÉZNEK KI,ÉS HŰVÖS MAGABIZTOSSÁG,INTELLIGENCIA ÁRAD BELŐLÜK...(Legalábbis normális esetben...Ugyanis pl.itt a GYÍK portálon is akad időnként pont elég aberrált,beteges vonzódásu nő is...Pont az előbb láttam itt a portálon egy ilyen nő álltal feltett kérdést...Az agyamat majd el dobtam....)
2016. okt. 23. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!