Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Észre sem vesznek a nők. Mit tehetnék?
Szürke kisegér vagyok, unalmas, úgy érzem. Semmiben nem emelkedek ki a hétköznapi emberek közül, dolgozom egész nap, hazajárok aludni, felőrölnek az anyagi gondok, egészségem rovására is megy. Jól esne mindezektől függetlenül este hazamenni valakihez, szeretni és szeretve lenni, igényem van rá. Belesavanyodtam az életbe és csak egy kapcsolat tudna kibillenteni ebből. Régebben egész sikeres voltam e téren, de egy ideje észre sem vesznek a nők.
Hogy nyerhetném vissza régi önmagam? Tényleg nincs esélye az embernek párkapcsolatra, ha kicsit is padlón van?
ne foglalkozz ezzel! Légy erős, lehet nehéz de próbáld először a problémaidat fixálni.
Ha ez megvan akkor rájössz hogy az életben nők és párkapcsolat nélkül is megtalálhatóak a szépségek.
Legyél nagyon jóképű, gazdag, és vegyél egy szuper sportkocsit, így minden esélyed meglesz!
Ha nem vagy se jóképű, se gazdag, csinálhatsz te bármit, a fejed tetejére is állhatsz és ugrálhatsz rajta, akkor se fogsz kelleni a nőknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!