Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21-24 év közötti lányok milyen pasira vágynak?
Mondjuk olyanra, aki a szeretet mellett, tisztel! Aki velem akar lenni, nem csak úgy " tart magának, szexre, háztartást vezetni, stb.. )
Akivel Lehet normálisan kommunikálni, ha írásban nem is, de szóban mindenképp! Ne az legyen a kommunikáció
Mondjuk olyanra, aki a szeretet mellett, tisztel! Aki velem akar lenni, nem csak úgy " tart magának, szexre, háztartást vezetni, stb.. )
Akivel Lehet normálisan kommunikálni, ha írásban nem is, de szóban mindenképp! Ne az legyen a kommunikáció, hogy " aha, nemtom, mindegy " stb..
Legyen közös érdeklődésünk! El tudjunk hülyülni, de komolyan vesszük egymást! Mindig tudjuk fejleszteni a kapcsolatot és minden téren meg van a harmónia, mégha vannak is összezörrenések.
Semmi dilemma! Én válaszolok szívesen!
Egyik barátom sem volt túl tehetős, de sosem érdekelt. Igaziból, az összes kapcsolatomban volt abból vita, hogy nem hagytam " eleget rám költeni" . Pénzben nem lehet mérni az embert egyáltalán, és aki szeret(..!) pénz nélkül is ki tudja fejezni és ha szén rám at idejéből, amiben jól is érzi magát, többet ér, mint a drága ajándékok.
Az ilyen extra menő / vagány / swag / yolo stb... Sosem vonzott!
Mumdig is a " különlegest kerestem " aki ki tűnt a tömegből. És csak megsúgom, nem azok a tipik álom pasik voltak, marmint már nő számára. Nekem viszont tetszettek, férfiasnak láttam őket, hagytam időt az ismerkedésre és megtetszett a személyiségük.
Sőt! Azt is bevallom, hogy mind a négy kapcsolatom miattam ment tropára. Nem azért mert kevesek voltak, vagy meg untam volna őket! Egyszerűen nem ment egy idő után, csiszolodás alatt, kijöttek az ellentétek stb..
Közben bennem is értek meg dolgok, Gondolatok.
Elismerem, hogy éretlen voltam a kapcsolatokhoz, viszont az is tény, hogy a végsőkig mindent megtettem, hogy jobb legyen...
Ennyi.
Köszi a negatív véleményeket és a lenullázást. Fair emberek vannak itt is..!
......
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!