Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők önbizalom növelésre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők önbizalom növelésre használják a társkereső oldalakat?

Figyelt kérdés

Soha nem válaszolnak a levelekre, teljesen mindegy, hogy egyedi vagy sablon levél. Emellett nincs összefüggés a között sem, hogy, hogy néz ki az adott nő (átlagos, szép).

Nem, nem vagyok csúnya, dagadt!

2016. okt. 18. 08:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Akkor neked is leírom, amit privátba kérdeztek: Mit találtam a lapján, ami nem tetszett?

- Meghívott az illető chat-re, beszélgetni, én éppen ilyen beszélgetős hangulatban voltam akkor. Hogy mit találtam? 15 évvel fiatalabb, 20cm-el alacsonyabb, és a profilján egyértelműen jelezte, hogy kimondottan vékony szexpartnert keres. Az én elvárásom, pont az ellentéte volt: nálam magasabb, idősebb, és komoly kapcsolatot keresőkre vágytam.

2016. okt. 18. 16:27
 12/13 anonim ***** válasza:
7. :DDD varánusz arcot vág azt mondja :D
2016. okt. 18. 18:43
 13/13 MolotovPunk ***** válasza:

Igen nagy többségük kifejezetten arra használja,bár nekem már jött össze komoly kapcsolat társkereső segítségével is...

Én azért ennek ellenére azt javaslom,hogy ha módod van rá,ne nagyon használj társkeresőt.

Próbálj meg élőben személyesen ismerkedni.

2016. okt. 18. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!