Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Átlagos nőkért mekkora sor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlagos nőkért mekkora sor áll, nem érdemes húzni az időt?

Figyelt kérdés
Neten beszélek egy átlagos aranyos kedves lánnyal. Teljesen átlagos férfi vagyok. Viszont úgy érzem nem készültem fel egy kapcsolatra így csak beszélgetni szeretnék vele és húzni az időt. Valóban hosszú sorok állnak ilyen nők előtt ezért nem érdemes húznom az időt mert más elkapkodja?
2016. okt. 18. 07:56
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
0%
#20 A lehető legnormálisabb közegben mozgok, de bizonyos dolgokban minden nő egyforma.
2016. okt. 18. 19:19
 22/25 anonim ***** válasza:
80%
Én is 22 éves vagyok, szépnek mondott lány, mégsem tolonganak a pasik, nem kígyózik a sor. Nem kéne általánosítani! Eddig 2 barátom volt és kb 2-3 srác, akivel "kavartunk", de nekik a külsőm, alakom tetszett és dugni akartak csak. Na őket elhajtottam. Úgyhogy nem kéne mindenkit egy kalap alá venni és mondjuk azt is megköszönnénk, ha nem tudná itt 1-2 ember jobban, hogy kinél hányt pasi próbálkozott.
2016. okt. 18. 22:00
 23/25 anonim ***** válasza:
0%
Én abból indulok ki, hogy van jó pár nőismerősöm, és mindegyiküknél rendszeresen próbálkoznak, még a kifejezetten csúnyáknál is. És most csak azokról az esetekről beszélek, amiknek szemtanúja voltam, aztán ki tudja, hányan próbálkoznak még náluk, amikor egyedül vannak. Persze a legtöbb próbálkozót elhajtják.
2016. okt. 19. 07:03
 24/25 anonim ***** válasza:

"Azt nem is állította senki, hogy ezek az udvarlók mind jól néznek ki. Nektek lányoknak ugyebár csak azok számítanak férfinak, ezért nem veszitek észre az említett kígyózó sorokat."

De a te logikád szerint szintén nincs félnivalója a kérdezőnek, hiszen akkor nem tudja más elhappolni. Mit bizonyítottál?

2016. okt. 19. 15:30
 25/25 anonim ***** válasza:
0%
#24 De bármikor jöhet valaki, aki jobban néz ki, mint a kérdező. Bár neki eleve nincs sok esélye átlagos férfiként egy átlagos nőnél.
2016. okt. 19. 17:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!