Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagos nőkért mekkora sor áll, nem érdemes húzni az időt?
Mondjuk még mindig jobb mintha csak dugni akarnál, de kapcsolatot nem.
Amúgy ja, simán lehet hogy egy idő utan megunja a várakozast.
Kigyóznak a sorok? :DD hát én még nem vettem észre.
Engem mindig barátzónába tesznek :DD Vagy bejelentik h nem tudnak szeretni :DD
Szóval ez elég erőteljes általánosítás
21L
"22 év alatt két srác hívott el összesen randizni."
Értsd: két olyan, aki megfelelt neked külsőre.
Csatlakozok a 22/l-hez. Nekem 20 év alatt 1 barátom volt, tavaly előtt. Másnak csak d*gni kellenék. És két srác csapta nekem a szelet összesen, még mindkettő gimiben, de azok is csak azért mert külsőre bejöttem nekik, azt meg nem vették észre hogy semmi közös témánk nincs, így konkrétan pár perc alatt meghaltak a beszélgetések. Akikbe én zúgtam bele meg ámítanak, hogy hát nagyon szép és kedves vagyok, biztos találok magamnak pasit. És nem, se nem gazdagok se nem Brad Pitt-ek, átlagos, mackós srácok, de nagyon megszerettem őket a személyiségük miatt. Nem kell mindig a nőkben keresni a hibát, nyilván nekünk sem kell(ene) a férfiakban, de vannak ilyen furcsaságok... hogy ámítanak a pasik hogy ilyen jó barátnőt mint én lennék nehéz találni, de amikor feljön hogy akkor miért is vagyok szingli, senki nem tud választ adni. Jöhet a lepontozás.
A kérdésre válaszolva: ha nem vagy felkészülve akkor hagyd... ne élje bele magát. Nekem is volt egy ismerősöm akiről azt hittem bejövök neki és összejövünk, nagyon be voltam zsongva, erre róla is kiderült hogy amúgy nem akar kapcsolatot, de szexkapcsolatot szeretne.. :D Nagyon nagy pofáraesés lesz a vége, meg a csaj is csalódik benned ha úgymond "álltattad". Szóval vagy mondd meg neki, hogy neked nem kell kapcsolat (szegény csaj....) vagy egyszerűen hagyd...
16.: a 22/L vagyok. Nem, nem úgy kell érteni. Úgy kell érteni, hogy ténylegesen kettő hívott el. Egyáltalán senki nem kérdezte meg rajtuk kívül, hogy van-e kedvem találkozni/leülni valahol/közös programot.
Elsőre egyik fiú sem tetszett, mégis elmentem velük randizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!