Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez a hatalmas ellentmondás a nők nagy részénél?
Most vagy lesokkolok pár embert, vagy nem hisztek nekem, de én szűz fiúval akartam volna összejönni és a mai napig meg is tenném, ha úgy alakulna, hogy nem működik a párkapcsolatom.
Persze nem mindegy, hogy milyen az a magányos, szűz fiú.
A viselkedés nagyon nem mindegy.
Ha rosszindulatú, utálkozó és nőgyűlölő, akkor inkább kerülném.
Megjártam már egy frusztrált, igaz nem szűz, de felettébb gyűlölködő és kárörvendő fiúval.
Nem kérek ebből a viselkedésből többet!
És kinek van a homlokára írva, hogy szűz-e vagy sem? Gondolom senki sem azzal nyit első találkozások alkalmával, hogy "bocs, szűz vagyok". Ha egy nő nem akar egy férfitól semmit az valószínűleg nem a szexuális tapasztalatlanságból ered. Mire oda jut a dolog az adott pillanatban, akkor meg már kit érdekel?
Egyébként:
Egyik volt barátom sem volt nővel előttem (22 év), meg sem fordult a fejemben, hogy nem. Bár utólag nem kellett volna ez a kapcsolat ilyen formában... Az ő szexuális problémái miatt én voltam "hibásként" feltüntetve. Mert persze "elsiettük a dolgokat", mert 1 hónap után feküdtünk le (minden nap találkoztunk, és ő is akarta). Köszönöm, még egyszer nem akarok senkinek "udvarolni", hogy ugyanmár szexeljen velem...
A logikat az allatvilagban kell keresni,pl nezzunk egy majomcsapatot.Kie az elso dugas? A legnagyobb,leghangosabb,legerosebb,legdominansabb hime...A majomcsajok vonzobbnak talaljak a nepszeru fomajmot,aki szepen szorja magjait a vilagba,mig a maradek egy ovatlan pillanatban esetleg hozzajut egy-egy kosza numerahoz, ha a masik elfaradt v nem nez oda.Mindez azert van mert az o utodait gondoljak/erzik a csajok a legeletkepesebbnek.
Egy idosebb szuz pasi nem nepszeru es ha nem kell senkinek,azt a latszatot kelti h oka van(!) H nem kell senkinek.
Egyebkent sosem ertettem h mivel a pasiknal a szuzesseg orzese nem ereny,miert kell elmondani?Az elso benazasokat ra lehet fogni az izgatottsagra v hogy ossze kell szokni,aztan meg belejon az ember.
Elég sokan leírták amit gondolok így én nem fogom.
Nem vagy a helyzet magaslatán kedves kérdező...
26/N
#44-nek:
A szüzesség valóban nem erény nálunk férfiaknál, ez tény, viszont az őszinteség (számomra) az. Előbb-utóbb feljön a párkapcsolat téma ismerkedésnél, és ilyenkor vagy hazudni kéne, vagy a nő tűnik el, ha őszinte az ember. Nekem elég nehéz választás, én mindig a másodikat választottam, és bevallottam a tapasztalatlanságomat (nem is a szüzességet), le is kopott az a kevés lány is, aki érdeklődött.
A majmos hasonlattal szerintem beletaláltál az igazságba, bár nem értem, hogy ez még miért mindig így működik, a mai világban már nem azok határozzák meg az életképességet, mint régen.
#46 en kifejezetten egyenes,oszinte csajnak tartom magam,de azt azert mar megtanultam h bizonyos helyzetekben muszaj ELHALLGATNI,NEM ELMONDANI,KIKERULNI temakat.Most csunyan fogok fogalmazni,a cel szentesiti az eszkozt.Ha nem valt be az oszinteseg,nem kell eroltetni h elmondd az aktualis csajnak.En 15eve elek nemi eletet,mai viszonylatban keves partnerem volt,de soha egy sem kerdezte h nem vagyok-e szuz (leszamitva az elsot akivel egy evig brszelgettunk rola,mert o is az volt),mert az emberek bizonyos kor utan feltetelezik rolad h mar volt szexualis kapcsolatod.Maganugy h ki mikor kivel volt eloszor.
Es ha felmerul a kerdes,akkor is ki lehet kerulni egy "reg nem volt szexualis kapcsolatommal", vagy "ugy erzem magam mintha veled csinalnam eloszor"rel.Hazudtal?nem.
Meglepodnel mennyi minden mukodik az eletben allati es oszton szinten,kezdve azzal h peteereskor megvaltozik a lanyok hangja,jarasa,kifinomodik a szaglasa,kifenyesedik a haja,teltebb lesz az arca,a melle es kivanja a szexet,azert, mert a termeszet azt akarja h megtermekenyitsek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!