Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez a hatalmas ellentmondás a nők nagy részénél?

Figyelt kérdés
Visszautasitják a kései magányos szűz férfiakat, a nők elmondásai szerint legfőképp azért, mert félnek attól, hogy a szóban forgó magányos férfiak lehet hogy azért vannak egyedül, mert perverzek/őrültek stb... És most jön a csavar, az ellentmondás a nők magyarázkodásában: Ugyanakkor a nők hajlamosak összejönni nagyon sok esetben olyan pasikkal, akik havi rendszerességgel váltogatják a barátnőiket, ezen kivül rengeteg az egyéjszakás kalandjuk, isznak, buliznak, azaz kicsapongó életet élnek enyhén szólva... Az ilyen férfiaknál érdekes módon nem zavarja a nőket, hogy ők tényleg eléggé perverzek az életmódjuk alapján?... Nagyon rég próbálok rájönni a női gondolkodás eme hatalmas ellentmodására, de képtelen vagyok megfejteni ennek a hátterét. Az egyik férfinak, aki sikeres a nőknél, kb mindent elnéznek, a perverziókat is, a magányos férfinak meg semmit, ott mindent bűnként számolnak fel?...

2016. okt. 17. 20:04
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb nő két okból fázik rá, vagy tapasztalatlan, vagy naiv. Na most a tapasztalatlan tanulhat a tapasztalatokból, és előbb-utóbb szerez egy jó önismeretet, emberismeretet, helyzetfelismerő képességre tesz szert, ezek pedig segítik később, hogy tudja, egyáltalán ő mit akar, mire vágyik (családra vagy kalandokra, nyitott kapcsolatra vagy monogámiára... stb.). Aki naiv és később is az marad, az tipikusan olyan, aki képes többször is ugyanabba a gödörbe belelépni és nem érti, mi a baj, aki nem tud (vagy nem akar) tanulni a múltból, nem feltétlenül buták, lehetnek ők is nagy koponyák más téren, de párkapcsolati téren (sőt, sokszor emberi kapcsolatok terén) valahol megrekedtek (talán rossz családi minta, talán más), ők tipikusan azok, akikre szeretnek ráröppenni az ügynökök is, mert nekik könnyű eladni bármit, nem gyanakodnak, vagy nem eléggé, ha kilóg a lóláb. Ha mégis bejön nekik az élet, azt csak a mázlijuknak köszönhetik. Ismerek ilyen nőt, a szerencsésebbek közül, ő is tudja magáról, hogy naiv típus, de semmi nem kényszerítette rá, hogy ezen változtatni akarjon, jó munkája van, egyelőre a párkapcsolatai is összejöttek, talán az egészsége az egyetlen, ahol gondjai vannak, de nem tette nagyon próbára az élet (legalábbis egyelőre).
2016. okt. 17. 23:25
 42/49 anonim ***** válasza:
70%

Most vagy lesokkolok pár embert, vagy nem hisztek nekem, de én szűz fiúval akartam volna összejönni és a mai napig meg is tenném, ha úgy alakulna, hogy nem működik a párkapcsolatom.

Persze nem mindegy, hogy milyen az a magányos, szűz fiú.

A viselkedés nagyon nem mindegy.

Ha rosszindulatú, utálkozó és nőgyűlölő, akkor inkább kerülném.

Megjártam már egy frusztrált, igaz nem szűz, de felettébb gyűlölködő és kárörvendő fiúval.

Nem kérek ebből a viselkedésből többet!

2016. okt. 17. 23:41
 43/49 anonim ***** válasza:

És kinek van a homlokára írva, hogy szűz-e vagy sem? Gondolom senki sem azzal nyit első találkozások alkalmával, hogy "bocs, szűz vagyok". Ha egy nő nem akar egy férfitól semmit az valószínűleg nem a szexuális tapasztalatlanságból ered. Mire oda jut a dolog az adott pillanatban, akkor meg már kit érdekel?

Egyébként:

Egyik volt barátom sem volt nővel előttem (22 év), meg sem fordult a fejemben, hogy nem. Bár utólag nem kellett volna ez a kapcsolat ilyen formában... Az ő szexuális problémái miatt én voltam "hibásként" feltüntetve. Mert persze "elsiettük a dolgokat", mert 1 hónap után feküdtünk le (minden nap találkoztunk, és ő is akarta). Köszönöm, még egyszer nem akarok senkinek "udvarolni", hogy ugyanmár szexeljen velem...

2016. okt. 19. 21:31
 44/49 anonim ***** válasza:
94%

A logikat az allatvilagban kell keresni,pl nezzunk egy majomcsapatot.Kie az elso dugas? A legnagyobb,leghangosabb,legerosebb,legdominansabb hime...A majomcsajok vonzobbnak talaljak a nepszeru fomajmot,aki szepen szorja magjait a vilagba,mig a maradek egy ovatlan pillanatban esetleg hozzajut egy-egy kosza numerahoz, ha a masik elfaradt v nem nez oda.Mindez azert van mert az o utodait gondoljak/erzik a csajok a legeletkepesebbnek.

Egy idosebb szuz pasi nem nepszeru es ha nem kell senkinek,azt a latszatot kelti h oka van(!) H nem kell senkinek.

Egyebkent sosem ertettem h mivel a pasiknal a szuzesseg orzese nem ereny,miert kell elmondani?Az elso benazasokat ra lehet fogni az izgatottsagra v hogy ossze kell szokni,aztan meg belejon az ember.

2016. okt. 19. 21:34
 45/49 anonim ***** válasza:

Elég sokan leírták amit gondolok így én nem fogom.

Nem vagy a helyzet magaslatán kedves kérdező...

26/N

2016. okt. 19. 21:40
 46/49 anonim ***** válasza:

#44-nek:

A szüzesség valóban nem erény nálunk férfiaknál, ez tény, viszont az őszinteség (számomra) az. Előbb-utóbb feljön a párkapcsolat téma ismerkedésnél, és ilyenkor vagy hazudni kéne, vagy a nő tűnik el, ha őszinte az ember. Nekem elég nehéz választás, én mindig a másodikat választottam, és bevallottam a tapasztalatlanságomat (nem is a szüzességet), le is kopott az a kevés lány is, aki érdeklődött.

A majmos hasonlattal szerintem beletaláltál az igazságba, bár nem értem, hogy ez még miért mindig így működik, a mai világban már nem azok határozzák meg az életképességet, mint régen.

2016. okt. 19. 22:22
 47/49 anonim ***** válasza:
100%

#46 en kifejezetten egyenes,oszinte csajnak tartom magam,de azt azert mar megtanultam h bizonyos helyzetekben muszaj ELHALLGATNI,NEM ELMONDANI,KIKERULNI temakat.Most csunyan fogok fogalmazni,a cel szentesiti az eszkozt.Ha nem valt be az oszinteseg,nem kell eroltetni h elmondd az aktualis csajnak.En 15eve elek nemi eletet,mai viszonylatban keves partnerem volt,de soha egy sem kerdezte h nem vagyok-e szuz (leszamitva az elsot akivel egy evig brszelgettunk rola,mert o is az volt),mert az emberek bizonyos kor utan feltetelezik rolad h mar volt szexualis kapcsolatod.Maganugy h ki mikor kivel volt eloszor.

Es ha felmerul a kerdes,akkor is ki lehet kerulni egy "reg nem volt szexualis kapcsolatommal", vagy "ugy erzem magam mintha veled csinalnam eloszor"rel.Hazudtal?nem.

Meglepodnel mennyi minden mukodik az eletben allati es oszton szinten,kezdve azzal h peteereskor megvaltozik a lanyok hangja,jarasa,kifinomodik a szaglasa,kifenyesedik a haja,teltebb lesz az arca,a melle es kivanja a szexet,azert, mert a termeszet azt akarja h megtermekenyitsek.

2016. okt. 20. 03:29
 48/49 anonim ***** válasza:
a 4-es hsz tömény hülyeség.
2016. okt. 20. 08:07
 49/49 anonim ***** válasza:
24-es hsz a 100% igazság.
2016. okt. 20. 08:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!