Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A mai férfiak miért érik be...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai férfiak miért érik be sokszor kevesebbel?

Figyelt kérdés

Sajnos több példa is van a szemem előtt. A férfinak vannak elvárásai, de feladja őket, és komoly kapcsolatba kezd egy olyan nővel, aki amúgy nem hozzá illik, sok köztük az ellentét, de a pasi már nem akar bajlódni a kereséssel, vagy tudom is én, talán úgy érzi, kifut az időből..

Értem én, hogy bennünk van az, hogy most vagy soha, de azért ezt jobban át kéne gondolni szerintem.

A családomban is van ilyen, egyszerűen stagnálnak, semmi értelme, de nem szakítanak, mer félnek, hogy már nem találnának mást, pedig könyörgöm, 20-on évesek...

Előre is köszönöm az ellen és mellette érveket, bármiféle hozzászólást, egyszerűen érdekel, miért döntenek így, mi az a rendíthetetlen ok, ami miatt belemásznak egy "zsákutca" kapcsolatba, és sosem találják meg az igazit. (értsd:akivel kevésbé nehéz együtt élni, jól kijönnek, bíznak egymásban)

2016. okt. 16. 13:18
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Az igaz, hogy sok az elviselhetetlen nő. De az olyanok meg akik tényleg normálisak kevésbé észrevehetőek, háttérben maradnak, aztán meg egyedül... Nehéz őket megtalálni, ezt elismerem. De nem lehetetlen.
2016. okt. 16. 14:05
 12/22 anonim ***** válasza:
83%
Ez az igazi, meg nagy ő dolog hülyeség. 18-30éves korig ca 6 igazit dob egy átlag csaj/pasi, mert hát valljuk be mindenkinek van hibája. Amíg nem így gondolkodtak az emberek addig elég sokan megtalálták az igazit. Ott kezdődik, hogy árucikknek tekintik a párok egymást és ha az nem felel meg az elvárásoknak, ki lehet dobni, "venni" újat. A mai ember nem hajlandó alkalmazkodni a másikhoz, miért is tenné, ő vásárló, "neki jár". Pedig az az igazság, hogy egyedül az óra jár, és mire az ember eszmél mi is a fontos addigra jön a kapuzárás/lámpaoltás. Dióhéjban ennyi. Bocs ha kissé offra sikerült. 30/f
2016. okt. 16. 14:13
 13/22 A kérdező kommentje:

Semmi gond, van valami abban amit mondasz.:) Nyilván sokan így vannak, de igen, arról beszélek amikor csak az egyik fél hajlandó változni, általában a férfi, és el kell viselnie mindent. Bár van fordított eset is.

Nem vagyok nő létemre nő gyűlölő, de tényleg úgy látom, hogy a férfiak több elfogadást és türelmet tanúsítanak. Ennek vagy kölcsönösnek kéne lennie, vagy marad a papucs szerep...és a tűrés.

2016. okt. 16. 14:16
 14/22 anonim ***** válasza:
63%

Off:Elég szomorú,hogy egyesek abban látják a szabadságot egy párkapcsolatban,hogy másokkal is összejárnak dugni mint ahogy az egyik kommentelő. Gyereket akar nyitott kapcsolatban?! Nem tudom van-e ilyen hülye nő a Földön aki képes lenne egy nyitott kapcsolatba gyereket szülni?!

Meg ilyen mentalitású apát a gyerekének...

Kérdező! Van igazság abban amit írsz. Ez így van. Valószínűleg emiatt van ennyi megcsalás.

2016. okt. 16. 14:28
 15/22 A kérdező kommentje:
Személy szerint gyereket én sem vállalnék olyannal, aki mással is összejár, de amíg nincs gyerek, addig lehet meggondolnám a dolgot.
2016. okt. 16. 14:31
 16/22 anonim ***** válasza:
58%
Bebizonyosodott, hogy a nők a legtöbb területen helytállnak férfiként többé nincs szükségük ránk az életbenmaradáshoz (reprodukcióhoz se), a jogi környezet is effelé mutat, legalábbis a "fejlett" országokban. Eléggé előnyös alkupozíció amivel élni lehet, vagy visszaélni....többnyire a 2. sajnos. Ilyen pozícióból nem lehet tárgyalni egyenlő felekként ahol család/punci=befogod/alkalmazkodz, neked meg már semmi más nincs amit cserébe adhatnál, akkor ez van. Ilyen egyszerű.
2016. okt. 16. 14:35
 17/22 A kérdező kommentje:
Ez is igaz, nyilván. Én is személy szerint olyan állással rendelkezem amivel eltartom magam, még egy gyerek is jöhetne, de még nincs itt az idő. Épp ezért gondolom, hogy a kapcsolatnak reális alapokon kéne nyugodnia. Hasonlóság, egyetértés, szeretet, kompromisszum, egymás segítése.
2016. okt. 16. 14:55
 18/22 anonim ***** válasza:
0%
A magukhoz illő vagy maguknál jobb nőkhöz energiát kell befektetni, ami sok mai férfinak derogál. Pl. mérnökként nulla munkába kerül lenyűgözni a pénztáros Marcsit a tescóban, de az "azonos szinten lévő" mérnök Annát már nem lehet ennyivel kábítani. Az egójukat pedig sérti, ha nem omlik a nő rögtön a karjaikba (igen, ez a generáció így nevelkedett, hogy mindent és azonnal, különben durci van).
2016. okt. 16. 15:05
 19/22 A kérdező kommentje:
Ez így igaz. Köszönöm a válaszod :)
2016. okt. 16. 15:09
 20/22 anonim válasza:

Én most lassan 2 éve keresem újra a nagy őt, de én is több helyen azt látom, hogy ha valakinek nem jön össze 1-2 hónapon belül egy kapcsolat akkor belemegy akár olyan kapcsolatba amit talán még ő sem gondol komolyan. Én valahogy nem akarom lejjebb adni az elvárásaim, de egyszerűen így sem találom meg azt a lányt akit keresek, pedig aztán szerintem nincsenek annyira magasan az elvárásaim. Csak, hogy számomra szép legyen az illető, fontos, hogy tudjunk beszélgetni, és ez a beszélgetés ne egy egyoldalú valami legyen. Én sem egyből a feleségjelöltet keresem, de azért megválogatom hogy ki az akivel együtt szeretnék lenni. Szóval vannak elvárásaim amit megpróbálok tartani és keresem továbbra is a hozzám illő leányzót.

22F

2016. okt. 16. 15:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!