Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai férfiak miért érik be sokszor kevesebbel?
Sajnos több példa is van a szemem előtt. A férfinak vannak elvárásai, de feladja őket, és komoly kapcsolatba kezd egy olyan nővel, aki amúgy nem hozzá illik, sok köztük az ellentét, de a pasi már nem akar bajlódni a kereséssel, vagy tudom is én, talán úgy érzi, kifut az időből..
Értem én, hogy bennünk van az, hogy most vagy soha, de azért ezt jobban át kéne gondolni szerintem.
A családomban is van ilyen, egyszerűen stagnálnak, semmi értelme, de nem szakítanak, mer félnek, hogy már nem találnának mást, pedig könyörgöm, 20-on évesek...
Előre is köszönöm az ellen és mellette érveket, bármiféle hozzászólást, egyszerűen érdekel, miért döntenek így, mi az a rendíthetetlen ok, ami miatt belemásznak egy "zsákutca" kapcsolatba, és sosem találják meg az igazit. (értsd:akivel kevésbé nehéz együtt élni, jól kijönnek, bíznak egymásban)
Semmi gond, van valami abban amit mondasz.:) Nyilván sokan így vannak, de igen, arról beszélek amikor csak az egyik fél hajlandó változni, általában a férfi, és el kell viselnie mindent. Bár van fordított eset is.
Nem vagyok nő létemre nő gyűlölő, de tényleg úgy látom, hogy a férfiak több elfogadást és türelmet tanúsítanak. Ennek vagy kölcsönösnek kéne lennie, vagy marad a papucs szerep...és a tűrés.
Off:Elég szomorú,hogy egyesek abban látják a szabadságot egy párkapcsolatban,hogy másokkal is összejárnak dugni mint ahogy az egyik kommentelő. Gyereket akar nyitott kapcsolatban?! Nem tudom van-e ilyen hülye nő a Földön aki képes lenne egy nyitott kapcsolatba gyereket szülni?!
Meg ilyen mentalitású apát a gyerekének...
Kérdező! Van igazság abban amit írsz. Ez így van. Valószínűleg emiatt van ennyi megcsalás.
Én most lassan 2 éve keresem újra a nagy őt, de én is több helyen azt látom, hogy ha valakinek nem jön össze 1-2 hónapon belül egy kapcsolat akkor belemegy akár olyan kapcsolatba amit talán még ő sem gondol komolyan. Én valahogy nem akarom lejjebb adni az elvárásaim, de egyszerűen így sem találom meg azt a lányt akit keresek, pedig aztán szerintem nincsenek annyira magasan az elvárásaim. Csak, hogy számomra szép legyen az illető, fontos, hogy tudjunk beszélgetni, és ez a beszélgetés ne egy egyoldalú valami legyen. Én sem egyből a feleségjelöltet keresem, de azért megválogatom hogy ki az akivel együtt szeretnék lenni. Szóval vannak elvárásaim amit megpróbálok tartani és keresem továbbra is a hozzám illő leányzót.
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!