Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jót tennék azzal, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jót tennék azzal, ha egy lányismerősömmel összehoznám a bátyámat?

Figyelt kérdés

Bátyámról azt kell tudni, hogy érzékeny fiú, a külvilág felé az ellenkezőjét mutatja, de a közeli ismerősei tudják, hogy jószívű. Nem nagyon voltak még kapcsolatai, pedig jóképű és intelligens, sok lány szívesen összejött volna vele, még szerelmes levelet is kapott, de neki ezek nem kellettek, ő csak azt hajtogatta, hogy csak olyannal megy bele kapcsolatba, aki igazán érdekli. Hanem most beleesett egy lányba, akivel sokat találkozott,a lány nem viszonozza az érzéseit és ez eléggé megviselte, egy darabig próbálkozott még nála, mindent bevetett, nem hagyta egykönnyen, nagyon kitartó tud lenni, soha nem ad föl semmit, mindig eléri a céljait. Mégis abbahagyta a lány ostromlását, mert belátta, hogy nem kényszerítheti rá az érzéseit és azzal tesz a legjobbat neki ha elengedi. Most mindenféle tevékenységgel leköti magát, jókedvűnek tűnik, de látom a szomorúságot is a szemében.

Van egy lányismerősöm aki már egy ideje odavan a bátyámért, és az az ötletem ,hogy megpróbálom összehozni őket. Mit gondoltok, jó ötlet?

2016. okt. 15. 17:04
 1/9 anonim ***** válasza:
0%

Mi vagy te keritő?

Nekem is van lány ismerösöm aki x éve oda van bátyámért de eszembe se jutna őket össze hozni,számomra gáz h 21 századba van olyan béna ember aki se pasizni/se csajozni nem tud

Ne avatkozz bele az életébe

2016. okt. 15. 17:09
 2/9 A kérdező kommentje:
A 21. században miért lenne egyszerűbb? Régebben pont hogy könnyebben ment az ismerkedés, egyszerűbbek voltak a dolgok.
2016. okt. 15. 17:18
 3/9 anonim ***** válasza:
Egy próbát megérne nem? :) Bár te tudod, hogy mire van szüksége a tesódnak. :)
2016. okt. 15. 17:18
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem tudhatja meg, mert ő azt mondogatja, hogy neki nem kell kapcsolat, ő nem fog csak azért összejönni valakivel, hogy párkapcsolatban legyen, de én úgy gondolom ,hogy ha összejönne egy lánnyal akkor könnyebben elfelejtené a másikat.
2016. okt. 15. 17:25
 5/9 anonim válasza:
Szerintem segíts a bátyádnak. Próbáld összehozni őket, s már csak rajtuk múlik, hogy működik-e. :)
2016. okt. 15. 17:33
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg hagyd, hogy a mostani lányt kiheverje, utána próbáld meg összehozni egy másik csajjal.
2016. okt. 15. 17:53
 7/9 anonim ***** válasza:

Utolsóval értek egyet, ha véletlen meg elszólná magát a kiscsaj világháború lenne.

Ha az ismerősöd magától rá megy az megint más mintha te segítenél neki.

Az írásod alapján a bátyád olyan fajta aki szereti maga intézni az ügyeit, ne akard, hogy véletlenül megutáljon.

2016. okt. 15. 18:09
 8/9 anonim ***** válasza:
Ez szép gesztus, és csak nyerni lehet vele, szóval szerintem próbáld meg.:)
2016. okt. 15. 18:49
 9/9 anonim ***** válasza:
Miért lenne jó összetörni a lányismerősöd szívét? Ha a bátyádat rá is kényszeríted valahogy, hogy változtassa meg az elveit és használjon ki valakit, miközben más után epekedik.
2016. okt. 17. 17:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!