Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem értik meg azt a férfiak hogy pillanatnyilag nincs szükségem kapcsolatra?
én szoktam érteni, sőt el se jutok odáig azzal, akin látom hogy "nem", hogy bevalljam neki.
De hogy zavarod el őket? Ezzel a "pillanatnyilag nincs szükségem kapcsolatra" szöveggel? Ezt általában azért nem szokták elhinni, mert pl. nekem ezt már háromszor mondták (három különböző lány). Eredmény:
- 3 hónap után "kapcsolatban" lett
- 2 hónap után "ezért a buliba is egy pasi miatt jöttem"
- 1 hónap után "visszamentem a volt pasimhoz"
Utolsó, én értem, amit mondasz, de azt megjegyezném, hogy 3 hónap szerintem nagy idő, az egy negyed év. vagy lehet, eltérő az időérzékünk, de 3 hónapja még augusztus volt, vagy július, ha úgy számolod. Ennyi idő alatt igenis megváltozhat valakinek a lelkiállapota/életkörülménye.
Az exéhez meg nyilván azért ment vissza, mert épp az exe miatt nem fért belekapcsolat.
#11 es jól leírta, csak nagy kamu ez a nők részéről...
#12 3 hónap pedig nem nagy idő egy ilyen kijelentéshez. Ha az a bizonyos pasi 1 órára rá toppanna be egy ilyen után a nő életébe, akkor 1 óra alatt változna meg a véleménye...
" Ha az a bizonyos pasi 1 órára rá toppanna be egy ilyen után a nő életébe, akkor 1 óra alatt változna meg a véleménye..."
És ezt honnan veszed igazoltnak? Mert nagyon úgy tűnik, hogy ezt most ideírtad, de én meg épp most találtam fel a villanykörtét.
Amúgy leírtam máshova is, leírom ide is: nem tudom, miért baj ez. Ha kiderül, hogy csak veled nem akart járni, és ezt sikerrel bebizonyítod, akkor jobb neked? Értem én, hogy vannak nők, akik nem őszinték, de az is egy válasz végül is, amit valaki viselkedéséből szűrsz le. Most ha kijelentjük, hogy oké, csak veled nem akart, akkor mi van? Akkor most neked jobb lett? Joga éppen akár ahhoz is van, hogy az egész világgal lefeküdjön, csak veled ne.
Én annyit kérdeztem egy a fénymásolót használó csajtól, hogy mennyi ideig fog kb. másolni, erre közölte van barátja húzzak a f***szba!
5 perccel később elkezdett őrjöngeni, hogy rendőrt hív, ha nem húzom el a belemet, további 2 percre rá végre felszabadult a gép és letudtam másolni a puskámat és a ZH-ról sem késtem el :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!