Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párod fizetése, mit vársz el?
Igen, ők is mágusok! :) Mi pedig azért mert nem halunk éhen!
9 voltam! :)
# 7: Igen, az én igényszintem az átlagkereset felett van, lévén én magam is tettem azért, hogy az átlag felett keressek. Például tanultam, szakmai gyakorlatot szereztem, kapcsolatokat építettem.
Nyilván nem várnék el átlagon felüli fizetést, ha semmihez nem értenék, semmi tapasztalatom nem lenne. A szomorú az, hogy ma Magyarországon a munkavállalók sem tesznek semmit azért, hogy jobb legyen.
Egymás alá ígérnek, csak hogy megkapjanak egy robotmelót, és ezzel nem csak saját magukkal tolnak ki, hanem mindenki mással is. Ha mindenkinek nettó kétszáz lenne a minimális fizetési igénye, a munkáltatók kénytelenek lennének megadni. :)
Arra meg azért kíváncsi lennék, hogy azok, akik itt sírnak az alacsony jövedelmük miatt (meg lepontozgatják azokat, akik náluk jobban keresnek), vajon mit tesznek azért, hogy többet keressenek? Hajlandóak lennének képezni magukat, vagy költözni a jobb élet érdekében? Én mindig azt tapasztalom, hogy ha ilyesmi felmerül, akkor csak a kifogások jönnek...
1. Én nem pontozgatok, nem a dedóban vagyunk.
2. Házat csak vidéken tudtunk venni, így nem maradhattunk a fővárosban. Munkahelyet kellett váltanunk.
3. Nehogymár azért égjen a p.fám mert nem keresek 600-at és be merem érni kevesebbel.
4. Sokan örülnek, hogy van egyáltalán munkahelyük.
Örülj, hogy ilyen jól keresel (én spec nem sajnálom senkitől, mert attól nekem nem lesz se jobb se rosszabb), de ne ócsárold azt aki kevesebbet keres.
Nincs komoly anyagi elvárásom egy nő felé, én elég jól keresek, de annyi azonban mindenképpen van, hogy megálljon a saját lábán.
Ez nem azért fontos, mert nem akarok költeni kettőnkre, de úgy vettem észre, nem szerencsés, ha az egyik félnek anyagi gondjai lehetnek a kapcsolaton kívül, onnantól rengeteg felesleges félelem, és játszma kerülhet be.
én 3-400 ezret keresek, ez elvárom a páromtól is
mindkettőnknek van saját lakása, van egy közös is, 2 kocsink, havonta 4-5 napot wellnesselünk, heti többször eszünk étteremben
ezt a színvonalat előtte egyedül is fenntartottam, a 300 minimum kell, hogy ez mind bőven beleférjen
Hát... ha férfiként olyan nőt fogadnék csak el, aki hasonló fizetési kategóriába tartozik, mint én, akkor valószínűleg napestig keresgélhetnék.
(azért eléggé lecsökkennének a párkeresési esélyeim, ha egy min. nettó 300-at várnék a hölgytől, és még így is sokkal jobban keresnék nála)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!