Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másoknak is nehéz 30 felett ismerkedni?
Nekem 30 alatt is nehéz volt, úgyhogy ez, most sem változott.
Igazán nézd meg, miben tudnál változtatni magadon, hogy előnyösebb legyél, ha kell, kérdezd meg azokat, akik ismernek téged. Egy külső szemlélő, lehet hogy azt mondja, ami számodra negatív, de el kell ezt fogadnod. Az meg, hogy tudsz változtatni rajta és élsz is vele, attól még csak jobb leszel.
(Egyértelmű kapitány válaszolt).
15 éves korom óta nehéz...
Amik voltak azok is csak véletlen alakultak mindig...
31/F
"Nem erre gondoltam, hogy hogy nézzek ki jobban vagy akármi."
Ki beszélt erről? Egy külső szemlélőnél, a tulajdonságaidra merek gondolni, de látom, nő vagy, mert egyből a külsődre gondolsz. Pozitívvá változni kell, mert ha vannak negatív tulajdonságaid, azoktól érdemes megválni. Így, láthatatlanvan, még nem tudom, mik azok.
"Hanem arra, hogy nincs hely, nincs semmi az ismerkedéshez, a netes társkeresés meg elég béna szerintem. " Hely meg bőven akad, de... Te hova valósi vagy? Ezt az információt kihagyod, de gondolom, nem Bp./környéke, vagy egy másik nagy város.
Legyél valamiben benne, ami érdekel téged, hátha ott összejössz valakivel.
" Olyasmire gondoltam, hogy nehéz épkézláb pasikat találni, de tudom, hogy nőket is nehéz."
Te elvárásaikat, még te tudod, bár ki kérdés, hogy te neked, milyen pasik jönnek be és te mit tudnál nyújtani.
Nekem nem az!
Pedig abszolút nem vagyok szép nő.
De szingliként simán be tudtam pasizni 1-2 hét alatt. Társkeresőn több, mint egyszerű.
De élőben is simán, csak tudni kell, ki magánzó. Utcán, baráti társaságban, bárhol. Munkahelyen is tudtam volna, de ott elvből nem.
Volt, hogy késésben voltam munkából, taxit hívtam, és a sofőr felajánlotta, hogy munka után megvárna.
Ha valaki nyitott, beszédes, és szimpatikus a másik nemnek, annak könnyű dolga van.
A pasik is örülnek, ha végre találnak valakit, aki szingli. ;)
Szerintem felesleges ezen görcsölni, mert megtaláltál.
37/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!