Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol lehet kövéren ismerkedni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet kövéren ismerkedni?

Figyelt kérdés

A társkeresőkön és internetes felületen tök jókat beszélgetek srácokkal, de amikor kiderül, hogy kövér vagyok, rögtön lekoptatnak. Ezzel természetesen nincs semmi baj, mert tudom, hogy az emberek 99%-ának nem jönnek be a kövér csajok, viszont nagyon megviseli az önbizalmamat a folyamatos elutasítás. Hol/hogy lehetne ismerkedni úgy, hogy kiszűrjem azokat az embereket, akiknek nem jönnek be a kövér csajok?

(A fogyj le és hasonló dumát kérlek hagyjuk, mert egy normális fogyókúra nem pár napos program, hanem minimum 1 éves.)

2016. okt. 9. 20:11
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
59%
Hány kiló és milyen magas vagy?
2016. okt. 9. 20:14
 2/22 anonim ***** válasza:
48%
Kövér meg kövér között is van különbség. Én is kövér vagyok, de nem volt még olyan pasi, akit ne tudtam volna levenni a lábáról, és ezek között voltak a legjobb adoniszok is. Sőt, volt olyan- nem egy, nem kettő, akiknek kifejezetten rosszul esett a szakítás, a mai napig tepernek utánam. Most is olyan pasival élek 3 éve, aki a tenyerén hordoz, a maga 70 kilójával, én kb 80 vagyok. Önbizalom, és önbizalom.
2016. okt. 9. 20:18
 3/22 A kérdező kommentje:

100+ kg vagyok, ez elég sokat ront a helyzeten, nem csak egy kis feleslegről van szó sajnos.

#2: És honnan merítsek szerinted önbizalmat? 0 pozitív visszajelzést kapok, mint nő.

2016. okt. 9. 20:20
 4/22 anonim ***** válasza:
59%
Ezeken az oldalakon nincsen kiírva hogy mik a paramétereid vagy mi? 1év nem olyan sok idő ha ilyenről van szó és neked is jobb ha lefogysz nekem segített a sport és fogyás ezek jó dolgok. Milyen magas vagy hány kilohoz? ez azért fontos hogy tényleg fogynod kell vagy formálnod magad edzeni.
2016. okt. 9. 20:20
 5/22 A kérdező kommentje:
#4: Ki vannak írva, de elég kevesen olvassák el tüzetesen az adatlapokat. A fogyás részét mint kértem, hogy felejtsük el.
2016. okt. 9. 20:21
 6/22 anonim ***** válasza:
59%

Mondjuk én láttam már olyan kövér lányt, aki hasonlóan nagydarab volt, mint te és nagyon bejött.

A kérdés csak az, hogy ha összejönnél valakivel, akkor meglenne-e benned az akarat a fogyásra, vagy nem? Esetleg egy egészségügyi problémád van, ami miatt nem tudsz fogyni? Ez is sokat számít ám.

2016. okt. 9. 20:22
 7/22 anonim ***** válasza:
62%
Nem tudom, de a bmw-s pasik kilőve, sokat enne alattad a kocsi.
2016. okt. 9. 20:24
 8/22 A kérdező kommentje:
#6-os: Ez az ismerkedés szakaszban miért kérdés? Minden 100. pasi teszi csak fel a kérdést, szóval nem érzem úgy, hogy fontos lenne.
2016. okt. 9. 20:25
 9/22 A kérdező kommentje:
#9-es: Köszi a tippet, ezt majd odaírom az adatlapomra :'D
2016. okt. 9. 20:27
 10/22 anonim ***** válasza:

8: Miért? Ha te ismerkedsz, akkor nem szoktál olyan kérdéseket feltenni a másiknak, amiről következtetni lehet arra, hogy milyen lesz vele később?

Ez is olyan dolog... Ha látok benned fantáziát, akkor rohadtul nem érdekel, hogy most hány kiló vagy... viszont ha olyan a személyiséged, hogy nem vagy hajlandó változtatni, az már zavarna; és ez a gondolkodásmód nem csak a túlsúlyban, hanem az élet más területein is megjelenne rövid és hosszútávon egyaránt.

Egyébként én is 100 kiló körül mozgok, de úgy vagyok vele, ha lenne kivel/lenne miért, én szívesen lefogynék.

2016. okt. 9. 20:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!