Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell ismerkedni?
Eddig nagyon zárkózott voltam, gép előtt ültem és nem törődtem semmivel és senkivel. Egyre magányosabbnak érzem magam barátok és hasonló emberi kapcsolatok nélkül. Szeretnék ismerkedni is, de tényleg nem tudom hogy kezdhetnék hozzá, hiába van valaki aki tetszik nem merek hozzá se szólni "Miért állna velem szóba?"...
Ebben szeretnék segítséget kérni, mégis hogyan hol kezdjem? Egyetemre járok, sajnos olyan szakon ahol a hölgy csoporttársak fehér holló számba mennek..
Olyan emberek tanácsait/segítségét szeretném kérni akik végigmentem már hasonlón vagy tényleg értelmes tanácsokkal tudnak ellátni.
(Mielőtt valaki írná, változtatni akarok, nem itt a gép előtt keresem az emberek társaságát)
Minden választ előre köszönök, az értelmes témába illő válaszokat pontozom, még ha nem is reagálok rá.
(21F)
Ezt nem lehet megtanulni. Van az a rész amit az élet csak úgy hoz (pl munkahely) és van amiben neked kell változtatnod. Menj el a haverokkal 2 sörre. Ott megismered a haverod haverját, esetleg valami csajokat. Legközelebb mentek együtt, megismered a csajok barátnőit. Probléma megoldva
Nem kell kifejezetten keresni a csajokat, véletlenül futsz bele a legjobbakba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!