Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell ismerkedni?

Figyelt kérdés

Eddig nagyon zárkózott voltam, gép előtt ültem és nem törődtem semmivel és senkivel. Egyre magányosabbnak érzem magam barátok és hasonló emberi kapcsolatok nélkül. Szeretnék ismerkedni is, de tényleg nem tudom hogy kezdhetnék hozzá, hiába van valaki aki tetszik nem merek hozzá se szólni "Miért állna velem szóba?"...

Ebben szeretnék segítséget kérni, mégis hogyan hol kezdjem? Egyetemre járok, sajnos olyan szakon ahol a hölgy csoporttársak fehér holló számba mennek..

Olyan emberek tanácsait/segítségét szeretném kérni akik végigmentem már hasonlón vagy tényleg értelmes tanácsokkal tudnak ellátni.

(Mielőtt valaki írná, változtatni akarok, nem itt a gép előtt keresem az emberek társaságát)

Minden választ előre köszönök, az értelmes témába illő válaszokat pontozom, még ha nem is reagálok rá.

(21F)

2016. szept. 29. 21:25
 1/3 anonim ***** válasza:
60%
Kezd először mivel gép elott sokat vagy Fb ismerősök közt pl miujsag nincs kedved e meginni, valamit. Vagy másik ez jobb hidd el egyetem elég nagy szerintem menj oda mond meg neki a frankot pl új vagy itt tudna e segíteni pl a B szárnyat mert senki se halandó segíteni, egyetemen vagy légy dumás ;) 27 F
2016. szept. 29. 23:34
 2/3 Beviz Elek ***** válasza:
60%

Ezt nem lehet megtanulni. Van az a rész amit az élet csak úgy hoz (pl munkahely) és van amiben neked kell változtatnod. Menj el a haverokkal 2 sörre. Ott megismered a haverod haverját, esetleg valami csajokat. Legközelebb mentek együtt, megismered a csajok barátnőit. Probléma megoldva

Nem kell kifejezetten keresni a csajokat, véletlenül futsz bele a legjobbakba

2016. szept. 30. 00:44
 3/3 anonim ***** válasza:
36%
Egyes ez eleg ratyi mar ne haragudj....
2016. okt. 6. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!