Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet kövéren ismerkedni?
A társkeresőkön és internetes felületen tök jókat beszélgetek srácokkal, de amikor kiderül, hogy kövér vagyok, rögtön lekoptatnak. Ezzel természetesen nincs semmi baj, mert tudom, hogy az emberek 99%-ának nem jönnek be a kövér csajok, viszont nagyon megviseli az önbizalmamat a folyamatos elutasítás. Hol/hogy lehetne ismerkedni úgy, hogy kiszűrjem azokat az embereket, akiknek nem jönnek be a kövér csajok?
(A fogyj le és hasonló dumát kérlek hagyjuk, mert egy normális fogyókúra nem pár napos program, hanem minimum 1 éves.)
O.o
Mi van!?
Majd hónapok múlva fogsz fogyózni, ha elköltöztél!? Mi vaaan!?
Mert ahol most laksz, ott fejbe lőnek ha kihagyod a vacsorát és lépcsőn mész lift helyett!?
Kifogás, kifogás, kifogás.
Sose fogsz lefogyni, és pont ez a hozzáállás az, amiért 100 kg felett vagy (ki tudja, mennyivel).
Akkor majd egyszer fogyózol, majd egyszer leadsz 20 kilót, és majd ezek után kezdj el pasizni.
Ennyike!
Kövér és kövér nő között rohadt nagy különbség lehet!
Egy nem magas, telt, arányos 80 kg-os nő, ha csinosan öltözik és szép az arca, lehet vonzó. De ő se mindenkinek!
Ha felhízik 110 kg-ra, bukó a dolog.
Egy magas, nagydarab nő, vagy ha aránytalan bojlertestű, vagy arcra csúnya, akkor sajnos az esélytelenek nyugalmával kezdhet a társkeresésbe.
Bármilyen xar ezt olvasni, akkor se áltasd magad.
Jobb, ha tisztában vagy a lehetőségeiddel.
Társkeresőn meg tegyél ki egész alakos képet! Akinek nem tetszik, nem ír rád.
De aki rád ír, az elfogad így, és annak tudatában akar ismerkedni, hogy kövér vagy.
Kérdező, nekem úgy tűnik hogy ismerkedés terén megteszed ami tőled telik. Felmentél társkeresőre és regisztráltál. Ki is alakultak beszélgetések, csak épp a pasik többsége nem volt megelégedve a testsúlyoddal. Mindenesetre az már szerintem előnyös, ha rád írnak. Gondolom az arcod megnyerő a számukra és a képed alapján nem találják ki a testsúlyod. Ami lehet csak számszerűsítve váltja ki ezt belőlük.
Nekem tetszett már ducibb lány és nem tűnnék csak úgy el egy kialakult beszélgetésből ezért. Főleg, ha amúgy jól is elbeszélgetek az illetővel és szimpatikusnak tűnik a személyisége.
Igen, igazad van egy normális fogyókura nem pár napos program. Én is szeretnék változtatni magamon és ez nekem is időigényes. Szóval megértem, hogy nem könnyű neked.
Ha szeretnél beszélgetni, esetleg ismerkedni és nem veted meg itt a gyakorin történő ismerkedést, akkor örülnék, ha felvennéd velem a kapcsolatot. Csak tudom, hogy sokan nem szeretik ezt, mert szerintük nem arra való.
Ha már fogyás meg túlsúly témánál vagyunk, akkor megosztanám a nézeteimet a témában, ha jönne esetleg mocskolódó hozzászóló. Nem vagyok szakértő, de szerintem a túlsúly kialakulása a legtöbb esetben valamilyen elváltozáshoz köthető és nem az illető étkezési szokásaihoz. Sok ember eszik össze vissza bármit és nem látszik rajta, mások még viszonylag mérsékelten is táplálkoznak, mégis gyorsan felszednek pár kilót. Mielőtt elkezdtek szitkozódni és játszani a fitnessgurut az agyatokból és ostorozni egy túlsúlyos embert, lehet érdemes lenne felvázolni az orvosi kivizsgálást. Persze ez a magyar egészségüggyel nehéz. Itt sok háziorvos sztem letojja a páciens helyzetét és nem gondolkodik összetettebben. De az is tény, hogy nagyon sokan elérnek eredményeket sportolással és egészséges táplálkozással. Van viszont olyan, aki így sem.
#14-es: Nagyon aggódok, hogy megtalálnak az olyan emberek, mint pl. a #13-as válaszoló, és totál lerombolják a maradék önbizalmamat is. (Sőt, azt is el tudom képzelni, hogy több kötekedő talál meg, mint értelmes ember.) Szoktam nézni más, kövér lányok adatlapjait is, és többen is írták, hogy akinek nem jönnek be az ne írjon nekik, szóval feltételezem, hogy rengetegen bántják őket emiatt.
#15-ös: Köszi a bíztatást. :)
Én is kövér vagyok én egy betegség miatt teszek ellene, hogy ne így legyen (sport, megfelelő étrend)
Soha nem volt senkim pedig 21vagyok. Én néha elgondolkodom, talán soha nem is lesz. De a remény hal meg utoljára, én szurkolok neked :)
12-13 vagyok, és most épp 90 kiló. Általában kevesebb, de hála több hónap hormonpótlásnak, hogy ne vetéljek el, elég sok feljött, mondjuk ebből kb. 2-3 kiló baba.
Mint kiderült, hormonális probléma áll fent, ezért hízok. És képzeld, nincs a homlokomra tetoválva, pont úgy megkapom, hogy ne zabáljak és mozdítsam meg a se.ggem. Pedig pár beszólogató elsírná magát, ha azt enné, amit én, és jönne velem túrázni. ;)
És itt jön egy nagy DE.
Ismerem a korlátaim, és nem élek álomvilágban. Megránthatom a vállam, hogy mindenről a kötsög hormonok tehetnek, és felhízhatok 230 kilóra. Aztán nyafoghatok, hogy nem kellek senkinek.
Te azt várod, hogy lapossaguk meg a vállad, hogy enyjekisbogaram, te is szép vagy, és hamarosan találsz valakit, aki szeretni fog.
Na és!?
Ettől még a való életben nem lesz senkid jövő nyárra se. Aztán a végén az is a mi hibánk, mert nem dicsértünk eléggé.
Az, hogy társkeresőn beszélgetés után derül ki, hogy hogy nézel ki, meg nem más, mint átba.szás. Igenis egész alakos képet tegyél ki!
Mindenki tud olyan szelfit kitenni, amin nem látszik az arcáról, hogy dagi. De ez mennyire fair a másikkal szemben!? Semennyire. Aztán meg rosszul esik, ha bevallom az igazat, a srác meg szó nélkül eltűnik.
Biztosra veszem, hogy volt köztük olyan, aki azért épített le, mert nem voltál őszinte. A súlyod elfogadta volna, a hazugságot nem.
Mondjuk úgy, hogy egy cipőben járunk. Pont ezért nem fogok neked hazudozni, hogy persze, így is kellesz majd valakinek.
Az első, hogy életmódot kell váltanod. Mert ha nem, akkor mindketten tudjuk, hogy tavasszal egy számmal nagyobb ruhára lesz szükséged, és még úgy sem lesz esélyed pasizni, mint eddig.
Vagy változtatsz. 6 hónap alatt havi 3 kg: nem lehetetlen, és áprilisban majdnem 20 kg-gal vékonyabban kezdhetsz ismerkedni!
Sokkal reálisabb, mint itt hisztizni, hogy olyat neked senki ne írjon, hogy fogyjál le, de pasi kell azonnal.
Csak rajtad múlik, hogy tavasszal már pasid lesz, vagy csak egy számmal nagyobb ruhád.
Önbizalmat meg ne a külsődből meríts, találj magadban olyan emberi értékeket, amire büszke lehetsz.
Tegyél ki olyan profilképet, amin egyértelműen látszik a túlsúlyod. Szerintem így is lesz néhány érdeklődőd, akinek bejössz.
Ha ez segít, én férfiként 99 kilóról fogytam le 78-ra szűk 5 hónap alatt, diétával. Kegyetlenül nehéz időszakom volt a diéta előtt és alatt is, (most is), és ennek ellenére sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!