Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért állítják itt hogy olyan férfitöbblet van amikor a számok nem ezt mutatják?
Olyan hatalmas férfitöbblet van mindig ezt mondják. De ha felmegyünk a KSH oldalra nagyon minimális a férfi többlet 1-2 % csak.
Ez akkor így azt bizonyítja hogy a férfiak legnagyobb része vagy barátnő mellett is rárepül a nőkre vagy nem akarnak komoly kapcsolatot
A 10-es jól írja,nézz korfát is külön. A fiatal korosztályban 2-3% is van az a férfitöbblet...
Ami nem hangzik soknak persze,csak amikor belegondolsz hogy az hány fő,elárulom ilyen 50-60 ezer emberről beszélünk nagyjából. Ennyi maga csak a létszámbeli többsége a férfiaknak.
És akkor a kedvencem jön,hogy a nőknek a férfiak 80%-a ronda,és ezt is felmérésben csinálták meg...
Inkább korcsoportonként 3-4 ezer, én is nemrég néztem egy korfát egy másik kérdés kapcsán. De ott is írtam, hogy sokan elmennek külföldre, helyettük jönnek külföldiek (nem azonos nemi arányban), a legtöbb párkapcsolat nem tart örökké, sok a meleg/biszexuális/aszexuális stb., általában nem azonos korú emberek alakítanak ki párkapcsolatot és morbid érv, de a fiatal férfiak körében magasabb a halandóság (ezért is születik több férfi).
Szóval továbbra is azt gondolom, hogy ez csak egy kifogás a sikertelen férfiak számára, ami kényelmes, mert mivel rajtuk kívül álló dolog (bár ha igaz is lenne, tehetnének ellene és elutazhatnának olyan országba, ahol nőtöbblet van), ezért nem kell tenniük semmit, ők tehetetlen áldozatok, akikkel kiszúrt a sors/természet/Isten/társadalom stb.
És a tehetetlen áldozatszerepnél kevés ártalmasabb pszichológiai állapot létezik.
Tudnál is linkelni valamit, Kérdező?
A férfitöbletet én mellesle a legújabb kiadású gazdaságföldrajzi szakkönyvből szedtem. Ha akarod, be is szkenelem neked ezt az oldalt. Az itteni állapotokat elnézve az én könyvemnek van igaza, és a KSH-nak nincs.
Amúgymeg nézd meg bármelyik társkeresőt, van olyan is ahol kis híján 50-szer annyi a férfi mint a nő.
És valóban, vannak olyan férfiak, akik barátnő mellett is rárepülnek más nőre - ezek a sportkocsis, lóvés pinabubusok, akik úgy váltogatják a nőiket, mint én az alsógatyámat. És mivel körbe vannak rajongva a nők által, simán megtehetik. Így fordulhat elő, hogy egy-egy pasasnak 10 vagy még több "csaja" van, az átlagpasas meg örülhet ha tízévente egyszer hozzászól egy nő.
10:03, 12:04, ha szerintetek nem igaz, akkor nosza, cáfoljátok meg, tényekkel. Ostoba közhelyeket én is tudok szajkózni.
18:08, bugyuta trolloktól mit vártál többet? Most őszintén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!