Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkezdtem kopaszodni. Lányok mennyit valtozik egy no szemebe ha a ferfi kopasz/nem az? 21/F
Figyelt kérdés
A kovetkezo tortent eddig is kopaszodtam egesz fiatal koromtol kb.16-tol latszott hogy ritkabb a hajam de akkor alig alig. De most az utobbi 2-3 evben olyan szinten hogy mar inkabb ugy voltam vele hogy levagom mindig geppel es nem szarakodok vele...Nem azt mondom kozel sincs az ilyen Jason Statham feelinghez de ha meghagyom akkor latszik felul es hatul hogy ritkabb. Es igazabol en eleg nagy csajozos voltam altalaba a legfullosabb nok megvoltak boven mindig korul voltam veve veluk de mintha azota ez alabbhagyott volna nehezebben talalok meg annyira nem is jo nok talalnak mar be.Mondjuk most se annyira szar a helyzet mondhatni meg egy atlag pasinal igy is atlagon feluli de a regi onmagamhoz kepest borzaszto ahogy alakulnak a nokkel kapcsolatos dolgaim az utobbi idoben.Es nem tudom lehet ennek koze ehez a dologhoz esetleg??Magyarul emiatt lehet e egy no szemeben egy pasi nem tul vonzo.Nem kell kimelni erdekel tenyleg az oszinte valasz.Es velem hasonlo koruaktol varnam a valaszt mert tudom az idosebb korosztalyoknal ez mar masabb tema de ennyi idosen erdekesebb a dolog...2016. okt. 12. 20:00
1/6 Sunshinedoll válasza:
Engem abszolút hidegen hagy a kopaszság, sok esetben szerintem kifejezetten vonzó is.
2/6 anonim válasza:
Az én párom is kopaszodik, de engem nem érdekel. Vonzó na meg mindig kopaszra vágatja a haját velem, akkor meg nem mindegy?
3/6 A kérdező kommentje:
Igen azzal tisztaban vagy hogy vannak olyan nok akik vonzonak talaljak de en inkabb ezt idosebb korosztalyban vettem eszre azaz olyan 26 felett.Es ezt tapasztalom is valamilyen szinten hogy az en korosztalyomba ez annyira nem fekvo dolog. Legalabb is par lanytol megkaptam meg ex baratnoktol hogy igy is jol nezek ki de egyebkent jobb volt ameg nem nyirtam kopaszra.
2016. okt. 12. 20:26
4/6 anonim válasza:
Sok csaj nem tulajdonít nagy jelentőséget a kopaszságnak, de nagyon fontos, hogy akkor is legyen karakteres megjelenésed. Ne az legyen, hogy egyik pillanatban dús, hajú latinos szépfiú vagy, a hajhullás után meg úgy nézel ki, mint egy kemoterápiás nyeszlett gyerek. De a kérdésedet olvasva ez téged nem érint. Az első mondat viszont igen. Törekedj a férfias megjelenésre és magabiztosságra!
5/6 anonim válasza:
Pluszpont volt mindig is a kopaszodás nálam, és 22 vagyok... Én pont a sok hajat nem találom vonzónak.
6/6 A kérdező kommentje:
A negyedik valaszolonak igen ez valoban nem erint. Szoval teljes bekepzeltseg nelkul nem egy ilyen monitor harcos gyereket kell elkepzelni. Es egyebkent igazad van abban hogy valoban nem kell elhagyni magad habar en ugy ket es fel eve mikor igy elkezdett jobban kopaszodni ezt tettem az elso felevbe hogy emiatt nagyon nem voltam kibekulve magammal habar most se annyira de akkor ugy utanna fel evig nem is foglalkoztam ugy magammal se a jo oltozkodesel se semmi. Pedig ezek elotte megvoltak de aztan utanna leesett hogy azzal megugyse segitek aztan azota ugyanugy adok magamra mint elotte is talan jobban is mostmar lehet valamilyen szinten kompenzaciobol is.A lenyeg hogy a problemat akkor lehet rossz dologhoz kotottem es nincs koze a kopaszodashoz.
2016. okt. 12. 21:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!