Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az előző kapcsolataim miatt nem bízom senkiben. Hogyan kezeljem a beteges féltékenységem?
Menj el pszichológushoz és ne láss ott hibát, ahol nincs!
Tetszik vagy sem, ha párkapcsolatot akarsz, meg kell tudnod bízni a másikban.
Pszichológust javasolnék.
A nyugtatósdi, meg a "beteges" miatt. Ez nem a gyéká hatásköre, SzVSz.
Mennyi ideig voltál eddig egyedülálló?Mert lehet, még nem kellene beleugranod ilyen gondok után egy kapcsolatba,amíg nem vagy biztos a dolgodban.
Nem gonoszkodni akarok, de sok esetben nem magunk miatt csalnak meg, hanem egyszerűen olyan embert fogunk ki, akinek olyan a természete. Ha ezt el tudod fogadni, valamint azt is, hogy az emberek nagy része tud k*csög lenni akkoris, ha mi jók vagyunk, akkor talán akkora baj nem érhet. Onto the next. Hisz ez az élet, nem? Ha utálsz egyedül lenni, akkor vágj bele, és majd megtapasztalod.Mindenbe bele lehet mindent magyarázni úgyis.
A pszichológus csak a pénzedtől szabadít meg, a gondjaidtól nem.
Először is, egy kapcsolat elején ne akarj nagyon rátelepedni a másikra. Legyen meg a saját élete, ne hívogasd, hagyd, hogy ő keressen. Simán előfordulhat, hogy több vasat is tart a tűzbe, ezt nem tudod kivédeni. Szóval ne éld bele magad.
Aztán ha jobban megismerted, és azt látod, hogy valóban ad okot a bizalmatlanságra, akkor meg dobd ki. Soha ne tedd tönkre magad senki miatt. Nyugtató, te jó ég! Soha életemben pasi miatt nem szednék ilyet. Akkor inkább haljak meg egyedül, magányosan.
" A pszichológus csak a pénzedtől szabadít meg, a gondjaidtól nem. "
Hát ha valaki úgy megy a pszichológushoz, hogy szabadítsa meg a gondjaitól, az valóban csalódni fog. A pszichológus nem szabadít meg a problémákkal, de segít kialakítani a saját stratégiáinkat arra, hogy hogyan küzdjünk meg velük.
Én jártam pszichológushoz, és nekem nagyon sokat segített (párkapcsolati és minden más téren is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!