Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos-e a féltékenységem?
Hát, őszintén engem is zavarna.Ha meg a felesége jelenlétében is ölelgeti,és tudja, hogy te vagy az, akkor mit csinál,ha nem látod?
A férjeddel beszéltél erről?
Először az jutott eszembe,hogy látványosan odamenni ilyenkor hozzájuk, és megkérdezni, nem zavarok?
De lehet hogy nem jól jönnél ki belőle.
A csajjal viszont nem ártana elbeszélgetni, miért csinálja,mindenkivel ilyen,vagy tetszik neki a férjed?
De azért válaszolok újfent.
Nem, nem normális dolog, hogy ölelgetik a párod. Ez egy elég intim dolog. Véleményem szerint van háttere az ölelésnek valószínűleg jóban vannak. Na most ezzel nem azt mondom, hogy megcsal pusztán, hogy kollegális szinten jó a viszonyuk. A leírtak alapján talán a hölgyike többet szeretne. Bár én a föld alá süllyedtem voln a férjed helyében. El se jutnék férfival ilyen kontextusig, hogy ölelgessen amikor van valakim. Nyilván én nem fogom tudni megmondani, hogy mi a helyzet kettejük között de az tény, hogy nem helyénvaló ami történt. Azt már meg sem említrm hogy mekkora pofátlanság, hogy a csaj-gondolom- tudta, hogy ott vagy. De amúgy is. Házas embert nem ölelgetünk és ha valaki házas vagy kapcsolatban van azt ne ölelgessék nők, ne legyen senkivel-nővel-ennyire jóban. Pont
Hát, nem vagyunk egyformák...
Még ha ölelgetős is valaki...akkor is megölelnél egy házas pasit, ha tudod, hogy még a felesége is ott van?
Nekem nem lenne képem hozzá.
Szerencséje, hogy nem egy temperamentumos nő, mert lehet megtépte volna érte, vagy egy pofont kapott volna...(mindkettő)...:)
Utolso. Lehet, viszont te az asszonnyal is olyan nexusban vagy. Megint más, hogy egy baráti körben megy az ölelés a feleségel is vagy csak a férjet ölelgeti a kolleginája aki nem ismeri a feleséget.
Ég és föld a kettő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!