Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az tényleg hatalmas elvárás egy férfitől hogy időben érkezzen a randira?
Én vártam már többször is, több palira is, de soha többet. Aki egyszer nem tisztel meg, az többet se fog. A dolog pikantériája, hogy én utaztam többet a randi helyszínére minden alkalommal.
Nekem tökmindegy, hogy randi vagy sima találkozó, nem kések és kész! Ha úgy jön ki a lépés, hogy rajtam kívülálló okok miatt kések (pl. késik a busz és hasonlók), akkor szólok, hogy ne várjon rám az illető feleslegesen.
1#
Bezzeg ha a kérdést ferfi irta volna ki....jaj de védenéd!
14: azért 10 percet én csak az első randiról kések. A másodikról már többet.
A barátnőim fele nagyon utálta. A másik felét vagy nem zavarta, vagy nálam is sokkal többet késtek.
#9 vagyok
Még annyit, hogy barátnőm nagyon késős, egyszerűen van hogy elhúzódik a munkája. Volt hogy 45 percet vártam rá. Na és szerintetek mit csináltam? Hisztiztem, meg ostoba kérdéseket tettem fel a gyakorin? Hát nem, zenét hallgattam, meg interneteztem. Azóta egyébként nem is nagyon késett, meg megköszönte hogy milyen türelmes vagyok. Hát ilyen phasza gyerek vagyok én hölgyeim is uraim. Ja, és lehet ezt is lepontozni, mert gondolom kell a lelketeknek az elégtétel, kis lepontozgatós lúzerek XD
17: egy férfinak tényleg illik korábban ott lennie. De ez a görcsölés, hogy ha késik, akkor nyilván nem tisztel, az meg már a ló túloldala.
Van aki szörnyen rá tud görcsölni erre a témára. Lásd ezt a kérdést, ekkora agyalágyult lepontozások tényleg alapvető kérdésekben sem szoktak lenni. Csak emlékeztetőül a hisztérikáknak: a hasznos válasz azt jelenti, hogy új szempontot felvetve vagy alaposan válaszol a kérdésre. Nem azt, hogy egyetértek vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!