Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a csinos nő aki azt mondja hogy neki nem számít a külső az hazudik?
Ismerek egy ilyen lányt aki azt állítja neki teljesen mindegy a külső pedig -tök szép lány.
Mondjuk valóban mindenféle pasija volt már. Alacsonyabb kövérebb sovány helyes nagyon csúnya. De én nem hiszem ezt...hogy mindegy neki
Én is azok közé tartozom, akiknek "mindegy" a külső, bár ez elég sarkos kijelentés. Inkább úgy fogalmaznék: valami fogjon meg benne. Nem tudok bárkihez vonzódni, de nagyon sokféle típusú férfihez tudtam életemben vonzódni - ahogy az említett ismerősöd is.
Nekem a kisugárzás az, ami elsősorban számít. Amikor társkeresőn ismerkedtem, nem is nagyon ragaszkodtam a fényképhez, abból ugyanis számomra semmi nem derült ki, az élő benyomás alapján alakult ki vonzalom - vagy nem. Találkoztam nem egy férfival úgy, hogy nem láttam róla egyáltalán képet.
Azért nehéz ezt elmagyarázni, mert ha valakinél nem fog meg az összkép, a külső-belső harmónia, a kisugárzás, akkor az úgyis ráfogja, hogy azért, mert... és akkor sorolja, hogy önmagával milyen problémái vannak.
Az ugyanis, hogy valakinek nem számít a külső, nem azt jelenti, hogy akkor már bárki szóba jöhet. Nagyon nem. A külső HELYETT más tényezők érvényesülnek a vonzalom kialakulásában és azok NAGYON.
Az nem mindegy, van-é ideálja, amihez görcsösen ragaszkodik.
Vannak emberek, akik képesek megtalálni a szépet olyanban is, aki másoknak kapásból nem szép és azonnal túl is lépnek.
Nem, nem hazudik. A nőknek a külső másodlagos szempont, ellentétben a férfiakkal.
33F
A nem számít a külső nem azt jelenti, hogy bárkivel, hanem hogy nem elsődleges szempont, nincs ideálja, hanem mindenkiben megpróbálja meglátni a belső szépséget. (ha van neki)
Az a baj, hogy sokan félre értik ezt a kijelentést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!