Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az a csinos nő aki azt mondja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az a csinos nő aki azt mondja hogy neki nem számít a külső az hazudik?

Figyelt kérdés

Ismerek egy ilyen lányt aki azt állítja neki teljesen mindegy a külső pedig -tök szép lány.

Mondjuk valóban mindenféle pasija volt már. Alacsonyabb kövérebb sovány helyes nagyon csúnya. De én nem hiszem ezt...hogy mindegy neki

2016. okt. 11. 12:30
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Végül is csak a tények igazolják, de tudod mit? Ne higgy neki. :D
2016. okt. 11. 12:37
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is azok közé tartozom, akiknek "mindegy" a külső, bár ez elég sarkos kijelentés. Inkább úgy fogalmaznék: valami fogjon meg benne. Nem tudok bárkihez vonzódni, de nagyon sokféle típusú férfihez tudtam életemben vonzódni - ahogy az említett ismerősöd is.

Nekem a kisugárzás az, ami elsősorban számít. Amikor társkeresőn ismerkedtem, nem is nagyon ragaszkodtam a fényképhez, abból ugyanis számomra semmi nem derült ki, az élő benyomás alapján alakult ki vonzalom - vagy nem. Találkoztam nem egy férfival úgy, hogy nem láttam róla egyáltalán képet.

Azért nehéz ezt elmagyarázni, mert ha valakinél nem fog meg az összkép, a külső-belső harmónia, a kisugárzás, akkor az úgyis ráfogja, hogy azért, mert... és akkor sorolja, hogy önmagával milyen problémái vannak.

Az ugyanis, hogy valakinek nem számít a külső, nem azt jelenti, hogy akkor már bárki szóba jöhet. Nagyon nem. A külső HELYETT más tényezők érvényesülnek a vonzalom kialakulásában és azok NAGYON.

2016. okt. 11. 12:39
 3/10 anonim ***** válasza:

Az nem mindegy, van-é ideálja, amihez görcsösen ragaszkodik.

Vannak emberek, akik képesek megtalálni a szépet olyanban is, aki másoknak kapásból nem szép és azonnal túl is lépnek.

2016. okt. 11. 12:40
 4/10 anonim ***** válasza:
Valamilyen szinten azért biztos számít neki, de lehet tényleg nem olyan nagy mértékben, hanem inkább az nyom sokkal nagyobbat a latban, hogy az illetőnek jó a szociális érzéke, a társaság középpontja, domináns, magabiztos, laza, más nők is oda vannak érte, stb.
2016. okt. 11. 12:41
 5/10 anonim ***** válasza:
# 2: Ugyanilyen beállítottságú vagyok és voltam is mindig. Jól összeszedted és leírtad a jelenséget, köszönöm.
2016. okt. 11. 12:42
 6/10 anonim ***** válasza:
Talán még nem találkozott olyan külsejűvel, akinek a külseje annyira taszította volna.
2016. okt. 11. 12:52
 7/10 anonim ***** válasza:
77%

Nem, nem hazudik. A nőknek a külső másodlagos szempont, ellentétben a férfiakkal.

33F

2016. okt. 11. 14:29
 8/10 anonim ***** válasza:
# 6: Kettes vagyok és volt már olyan, hogy valakinek a "külseje" taszított, de amikor megnéztem a részleteket, akkor rájöttem, hogy semmi taszító nincs az arcvonásaiban, vagy ilyenekben, hanem a stílusa és a kisugárzása taszít: a béna frizura, a testtartás, az öltözködés, na meg ahogy és amiről beszélt. Ha ugyanazt az arcot és alkatot rávarázsolták volna egy amúgy jó stílusú, megnyerő személyiségű valakire, akkor semmi gond nem lett volna vele.
2016. okt. 11. 14:41
 9/10 anonim ***** válasza:
Azért azt nem hinném, hogy olyan emberekkel is, akiknek mondjuk betyárkörték lógnak a szakálláról is...
2016. okt. 11. 14:46
 10/10 anonim ***** válasza:

A nem számít a külső nem azt jelenti, hogy bárkivel, hanem hogy nem elsődleges szempont, nincs ideálja, hanem mindenkiben megpróbálja meglátni a belső szépséget. (ha van neki)

Az a baj, hogy sokan félre értik ezt a kijelentést.

2016. okt. 11. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!