Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az a nézet, hogy csak a férfinak kell lennie önálló egzisztenciájának, a nő az nyugodtan lehet csóró vagy eltartott?
Már aki így látja.
Nem tudnék eltartottként élni.
N
Bocsi, de ki hibája, ha leáll egy ilyen nővel? Mindenki olyat választ, amilyet akar.
Ha neked van önálló egzisztenciád, akkor nyugodtan választhatsz olyan nőt, aki anyagilag közelebb áll hozzád. Nem kötelező kitartottat keresni.
Persze, hát a nők nem dolgoznak, meg nem is kell, ingyen adnak a boltban is mindent, csak mosolyogni és se.gget riszálni kell. Aztán fél perc alatt talál egy olyan pasit, aki eltartja.
Sima libazsír.
Sőt, eleve csak csinos fiatal nők élnek mindenhol.
Natúr képmutatás, Kérdező. Csak addig kell az egyenjogúság, amíg hasznuk van belőle. Abban a pillanatban, hogy neki kéne randira hívnia a férfit, máris eszébejut, hogy hoppá, ő végülis NŐ, és nehogymá' ő kezdeményezzen, az a férfi dolga...
Ugye minden szentnek maga felé hajlik a keze :DDD ugyanaz, mint a liberalizmus. NEKEM szabadjon mindent, másnak meg semmit, mert ők mind nácik. Mindezt a tolerancia és a szólásszabadság jegyében :DDDDDD
"Bocsi, de ki hibája, ha leáll egy ilyen nővel? Mindenki olyat választ, amilyet akar."
A nők olyan 80%-a ilyen, a maradék 20% foglalt, tehát másmilyen nem maradt. Egyéb remek ötlet?
"Miért van az a nézet, hogy csak a férfinak kell lennie önálló egzisztenciájának, a nő az nyugodtan lehet csóró vagy eltartott?"
az utóbbi 1 évben sokat filóztam ilyen kérdésen. korábban mindig felháborítónak tartottam ezt a női igényt, de rájöttem valamire: (igaz nem lázári értelemben) ez 1 jó indikátor arra nézve, hogy ki milyen ambíciózus.
vagyis aki 40 évesen anyucival él, 80 nettós fizuval, v meló nélkül, az nem túl "erős" férfi 1 nőnek, nem támasz, nem segítség, nem vonzó és nem motiváló. csebeberből vederbe az ilyen fickó 1 nő számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!