Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30-as férfiak, ti hogyan győzitek le a magányt, ha nincs párotok?

Figyelt kérdés
33 éves vagyok, nem régen ért véget egy 2.5 éves kapcsolatom. Eléggé rossz így egyedül, de valahogy a jó oldalát kellene nézni a dolognak, de hogyan lehet azt szemlélni? Másnak öröm a magány, iszonyat sok 30-as férfit ismerek, akik szeretnek egyedül lenni. Nekem egyelőre nagyon rossz és szokatlan.
2016. okt. 8. 17:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
számomra megkönnyebbülés volt, mikor véget ért a kapcsolatom, szóval nincs problémám az egyedülléttel!
2016. okt. 8. 18:55
 2/15 anonim ***** válasza:
Az egyedülléten kívül, bármi máson agyalj. Akármin cikkek, hírek, találmányok, problémák megoldása. Közben napi rutin, munka, találkozás barátokkal, hobbizgatás, filmnézés, beszélgetés (akár random emberekkel), ismerkedés. 7 éves kapcsolatból jöttem ki ca másfél éve, jól megvagyok így :). Pörögjön az agyad. 30/f
2016. okt. 8. 18:57
 3/15 anonim ***** válasza:
Foglalkozz többet a hobbiddal, esetleg vágj bele olyasmibe, amivel eddig kacérkodtál, de valami miatt még nem kerítettél rá sort. Én pl olvasok, lejárok edzeni (de nem célom a következő Terminator szerepet megkapni:)), nyelvet tanulok, kedvtelésből főzök...
2016. okt. 8. 19:12
 4/15 anonim ***** válasza:

"Az egyedülléten kívül, bármi máson agyalj."

magyarul: ámítsd magad valamivel....

2016. okt. 8. 19:40
 5/15 anonim ***** válasza:

Erő, izom, tejet iszom! No de nézzük sorjában:

1. Mivel nemrég szakítottál, sanszos, hogy még jó néhány hónapig borzalmasan rossz érzés lesz egyedül. Teljesen normális.

2. Azt azért vedd számításba, hogy így bármikor bármire jut időd, és senki sem szól bele semmibe.

3. Sport, mozgás, emberek közé járás. Lehetőleg pörgős munkahely, ami nem hagy lehetőséget a gondolatok, érzelmek, fájdalmak elmélyülésébe. Nagyon fontos!

4. Van egy "Projektek" nevű nagyzoló mappám az asztalon. Minden eszembe ötlő hülyeséget, baromságot ott vezetek, és némelyikből egész jó, kreatív cuccok születtek (különféle programozási nyelvek, Photoshop, Illustrator, InDesign, Dreamweaver, AutoCAD stb.), amik esetenként akár még referenciaként is jószolgálatot tehetnek, ha netán munkahelyet akarok váltani, s meg kéne pályázni egy jobban fizető állást. :D

5. Van hátul a műhelyem. Ha valaminek nekiállok, azon kapom magam, hogy már megint este 11 óra van, mert jó sokáig elbütyköltem magamban, s észre se vettem, hogy elszállt egy fél délután és az este.

2016. okt. 8. 21:04
 6/15 anonim ***** válasza:
Pontosan, nagyon jókat írtak eddig, társaság, hobbi, barátok, sport, nekem ezek segítettek. Én is 33 vagyok és nekem is elég nehéz egyedül, néha belesüppedek a magányba. De olyankor kitalálok valamit, megyek hobbizok, vagy elmegyek kirándulni, sétálni, és máris jobb a kedvem.
2016. okt. 8. 21:21
 7/15 anonim ***** válasza:
43%
esténként spanglizgass, nézz filmet, ránts rá, egyél-igyál +nasizz , aludj jókat, menny el másnap reggel futni/biciglizni/úszni, zuhanyozz utána egy jót, csapass egy fa**a kávét
2016. okt. 9. 00:22
 8/15 anonim ***** válasza:

"De olyankor kitalálok valamit, megyek hobbizok, vagy elmegyek kirándulni, sétálni, és máris jobb a kedvem."

ideig-óráig való önvakítás.

2016. okt. 9. 07:55
 9/15 anonim ***** válasza:
8 as tisztában vagyok vele, mégis működik :) pacsi
2016. okt. 9. 09:47
 10/15 anonim ***** válasza:
csak az a szomorú, h ilyenhez kell folyamodnunk.
2016. okt. 9. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!