Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mi az a dolog ami miatt nem jönnétek össze egy sráccal?
Ronda, alacsony, szülőkkel él, keveset keres, szűz, nem volt még kapcsolata.
--> reagálnék erre
ronda - őszintén, ezen nem tudom mi elítélni való van, hogy nem tetszik az, aki ronda
alacsony - észrevételem szerint a pasik sokkal magasabban húzzák meg a határt (pl. 180 felett). szerintem az az ideális, ha hasonló magasak vagyunk, az ugyanolyan előnytelen, ha egy fejjel magasabb. nem hiszem el, amit itt sokan írnak, hogy a 160 centis lányok is csak 190-es srácokkal járnának. én 173 vagyok, és zavar, ha valaki sokkal magasabb
- szülőkkel él - megint definiálatlan fogalom, mert nem tudjuk, hány évesen. nos, ha 30 éves, akkor igenis gáz szerintem, de pl. én 23 vagyok, és szerintem ilyenkor még normális. meg az se mindegy, mit jelent, hogy a szülőkkel él. egyik expasim a szüleivel élt, de külön lakrésze volt a tetőtérben, csak konyhája nem volt saját. ő azt a kis lakrészt rendben tartotta maga stb. mert vannak férfiak, akik egyedül élnek, de hétvégén a szennyest hazaviszik anyucihoz, az kábé ugyanaz.
keveset keres --> én mindig arra koncentráltam, hogy én keressek kellő mértékben, nem lehet másra alapozni, mert mi van ha pl. elválunk?
szűz/nem volt kapcsolata --> ez csak akkor baj, ha oka van (pl. azért nem volt kapcsolata, mert ül egész nap a gép előtt, ki se megy a világba, tejfehér, mert napot még nem látott, és egyes szituációkban látszik, hogy burokban élt), de ha csak félénk volt eddig, az nem baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!