Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők tisztában vannak azzal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők tisztában vannak azzal hogy mennyivel nehezebb dolga lenne ismerkedésben ha férfi lenne?

Figyelt kérdés
2016. okt. 5. 15:06
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
Sajnos azt nem tudom, hogy hozzád éppen miért nem találnak oda. És az egy más téma, hogy sokan nem hagynak időt az ismerkedésre. De azt tudom, hogy ha én nőt akarok magamnak akkor nekem kell elkezdenem ismerkedni és futni a köröket, hogy legyen valakim. Én férfiént várhatok mittudom én meddig, hogy egy nő kezdjen ismerkedni velem. És nem egyszerű feladat úgy ismerettséget kezdeni, hogy az a lehető legjobb legyen, mert könnyen el lehet szúrni. És szépen állhatok neki keresgélni, ismetkedni, próbálkozni. Úgy, hogy a nők csak várják, hogy odataláljon valaki. Persze van olyan is, hogy könnyed haverkodásból alakul ki kapcsolat, de nem nagyon van ilyen haverságom nőkkel.
2016. okt. 6. 13:35
 32/40 anonim ***** válasza:
26-os válaszolónak teljesen igaza van.Az a probléma,hogy a pasasok csak a fiatlal,fullos csajoknál kezdeményeznek.De ha nőként átlagos vagy,van rajtad egy kis súlyfelesleg,vagy épp sovány vagy,kicsi a melled,netán elmúltál 30 stb,ugyanúgy sóbálávánnyá változhatsz a pult mögött egy pasas se fog kezdeményezni...Sőt ha meg nőkét te mersz akkor még jó eséllyel le is r.b@ncoznak...Inkább az mondanám átlag feletti külsővel/státusszal könyebb mindkét nemnél.A férfiak is csak azt látják,hogy hányan mennek oda a szőke nagymellű 23 éveshez,de azt már nem nézik hányan nem a barna,szemüveges kissé lapos szomszéd Katihoz...És akkor még nem is említettem az elvált,kisgyerekes stb nőket,ők is nők és sok közülük szeretne ismerkedni...
2016. okt. 6. 14:05
 33/40 anonim ***** válasza:
Harmadik randin?Ó,az már romatikus.Sokan már azon felháborodnak,ha rögtön az első randin nem rohansz az ágyba velük.Ha meg azt mondod bocs,de arra ott vannak a "profi hölgyek",még ők sérdődek meg.Ja igaz,az többe kerül egy kávénál :))))
2016. okt. 6. 14:10
 34/40 anonim ***** válasza:
Azért a lányokat sem kell félteni ezzel a harmadik randis dugással. Sok lánynak nem jelent ez problémát.
2016. okt. 6. 14:23
 35/40 anonim ***** válasza:

Szerintem sem lenne semmi gond,ha az emberek tobbet lennenek emberekkel es nem tinder,badoo,elittars.hu moge bujva.

Manapsag mar nincsenek kozossegi megmozdulasok v esemenyek ahol egymas melle keveredik sok fiatal es beszelgetnek.Nem vesznek reszt kozos szervezkedeseken,nincsenek hobbijaik,mindenki elbujik.Suli/melo utan hazamegy es kockul.Ha van haveri kore,nem igazan bovul.Igy nehez.

En eleg zarkozott vagyok maganeleti dolgokban de ha bekerulok bmilyen eletszituacioba,konnyen megy az ismerkedes,nem gorcsolok ra,nincs tetje es ez vonzo az embereknek.Sot,tovabbmegyek,rendben vagyok magammal,van sok hibam,dolgozok rajta de alapvetoen jo a kisugarzasom,leszolit a buszmegalloban a 60eves nyugdijasbacsi es osszekacsintok a kismamaval egyutterzoen ha bombol a bebije a babakocsiban.Orvosnal varoteremben az apukakkal es ugy altalaban bkivel kepes vagyok valtani par szot.Es mivel van beszelokem,pozitivnak es leszolithatonak velnek az emberek,legyen az cellal vagy csak mert egyutt allunk a zebra elott a lampara varva.Ehhez nem kell dekorativnak lenni.Ehhez az kell h ne legyen fules a fulemben,telo a kezemben es esetleg meg mosolyogjak is.Es nem kell kavera hivni,eleg egy kezdomondat az adott szituaciora ertelmezve,en szivesen valaszolok.Valahogy ezt latom a mai parkereso tarsadalom legnagyobb hianyossaganak.Az emberek mufurc modon lehajtott fejjel jonnek-mennek es zart korokben baratkoznak.

Ha celzottan part keresnék,akkor szimplan a hobbimba vagoan eljarnek hasonlo erdeklodesu emberek koze hobbizni.A tobbi adja magat.Ott mar rogton latod face to face,felmered az elonyeit es hianyossagait es van kozos tema.

2016. okt. 6. 16:07
 36/40 anonim ***** válasza:
Egyébként a barátom mindig mondja, hogy sajnálja a nőket, mióta csinált egyszer poénból egy kamu facebook profilt egy kifejezetten csinos, szexi csaj fotóival, és egész nap ömlöttek neki a farokfotók, meg a "csá, dugnálak" színvonalú üzenetek. Hónapokig nézegette, egyetlen értelmesnek nevezhető ember se írt neki. :D
2016. okt. 6. 17:06
 37/40 anonim ***** válasza:
Olvasgatva a válaszokat nektek az a bajotok, hogy "kapcsolatot akartok". Ilyeneket írtok, hogy "egy nőnek könnyebb a dolga, ha kapcsolatot akar". Lehet, hogy én élem furcsán az életemet, de szerintem ez nem úgy működik, hogy most épp kapcsolatot akarok, mert mostanában érek rá, meg mert mostanában kérdezte apám, miért nincs már csajom, vagy mert épp most úgy lenne kedvem. Szerintem éljük az életet, van aki célzottabban ismerkedik, van, aki kevésbé, de mindkét esetben jön egy ember, aki majd szimpatikus lesz, és AKIVEL akarok kapcsolatot. Nem pedig úgy általában szerda délután ráérek, na kimegyek, nézzük, mi a felhozatal, és ha már kezdek ciki lenni a haverok közt, akkor feljövök gyakorira.
2016. okt. 6. 17:57
 38/40 anonim ***** válasza:
Torma András amúgy túl leírta: a férfiaknak a visszautasítás a nehéz, nőknek meg hogy csak a felhozatalból lehet válogatni, de ha ő épp valaki másba szerelmes, akkor rögtön ri****banc.
2016. okt. 6. 17:58
 39/40 anonim ***** válasza:

"26-os válaszolónak teljesen igaza van.Az a probléma,hogy a pasasok csak a fiatlal,fullos csajoknál kezdeményeznek.De ha nőként átlagos vagy,van rajtad egy kis súlyfelesleg,vagy épp sovány vagy,kicsi a melled,netán elmúltál 30 stb,ugyanúgy sóbálávánnyá változhatsz a pult mögött egy pasas se fog kezdeményezni..."

Ez kb 25 éves korig igaz. Felette az ember elkezd rájönni, hogy a kirakatbabákkal mi a gond.

35 felett vagyok, a 30+-os nőknél próbálkozom, és nem a cicukáknál, mivel sem én nem őket keresem, sem ők nem engem.

Férfiként 30 felett pont azt látom, hogy a normál, átlagos lányok a legkelendőbbek (sajnos többségük már házas), a "modell" csajok meg maximum egy kósza éjszakár kellenek mindenkinek másra már nem.

2016. okt. 6. 18:00
 40/40 anonim ***** válasza:

előző!

és kellesz a 35+os nőknek?

2016. okt. 6. 19:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!