Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők tisztában vannak azzal hogy mennyivel nehezebb dolga lenne ismerkedésben ha férfi lenne?
Szerintem sem lenne semmi gond,ha az emberek tobbet lennenek emberekkel es nem tinder,badoo,elittars.hu moge bujva.
Manapsag mar nincsenek kozossegi megmozdulasok v esemenyek ahol egymas melle keveredik sok fiatal es beszelgetnek.Nem vesznek reszt kozos szervezkedeseken,nincsenek hobbijaik,mindenki elbujik.Suli/melo utan hazamegy es kockul.Ha van haveri kore,nem igazan bovul.Igy nehez.
En eleg zarkozott vagyok maganeleti dolgokban de ha bekerulok bmilyen eletszituacioba,konnyen megy az ismerkedes,nem gorcsolok ra,nincs tetje es ez vonzo az embereknek.Sot,tovabbmegyek,rendben vagyok magammal,van sok hibam,dolgozok rajta de alapvetoen jo a kisugarzasom,leszolit a buszmegalloban a 60eves nyugdijasbacsi es osszekacsintok a kismamaval egyutterzoen ha bombol a bebije a babakocsiban.Orvosnal varoteremben az apukakkal es ugy altalaban bkivel kepes vagyok valtani par szot.Es mivel van beszelokem,pozitivnak es leszolithatonak velnek az emberek,legyen az cellal vagy csak mert egyutt allunk a zebra elott a lampara varva.Ehhez nem kell dekorativnak lenni.Ehhez az kell h ne legyen fules a fulemben,telo a kezemben es esetleg meg mosolyogjak is.Es nem kell kavera hivni,eleg egy kezdomondat az adott szituaciora ertelmezve,en szivesen valaszolok.Valahogy ezt latom a mai parkereso tarsadalom legnagyobb hianyossaganak.Az emberek mufurc modon lehajtott fejjel jonnek-mennek es zart korokben baratkoznak.
Ha celzottan part keresnék,akkor szimplan a hobbimba vagoan eljarnek hasonlo erdeklodesu emberek koze hobbizni.A tobbi adja magat.Ott mar rogton latod face to face,felmered az elonyeit es hianyossagait es van kozos tema.
"26-os válaszolónak teljesen igaza van.Az a probléma,hogy a pasasok csak a fiatlal,fullos csajoknál kezdeményeznek.De ha nőként átlagos vagy,van rajtad egy kis súlyfelesleg,vagy épp sovány vagy,kicsi a melled,netán elmúltál 30 stb,ugyanúgy sóbálávánnyá változhatsz a pult mögött egy pasas se fog kezdeményezni..."
Ez kb 25 éves korig igaz. Felette az ember elkezd rájönni, hogy a kirakatbabákkal mi a gond.
35 felett vagyok, a 30+-os nőknél próbálkozom, és nem a cicukáknál, mivel sem én nem őket keresem, sem ők nem engem.
Férfiként 30 felett pont azt látom, hogy a normál, átlagos lányok a legkelendőbbek (sajnos többségük már házas), a "modell" csajok meg maximum egy kósza éjszakár kellenek mindenkinek másra már nem.
előző!
és kellesz a 35+os nőknek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!