Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők tisztában vannak azzal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők tisztában vannak azzal hogy mennyivel nehezebb dolga lenne ismerkedésben ha férfi lenne?

Figyelt kérdés
2016. okt. 5. 15:06
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
79%

nem gondolom, hogy a nők élete fenékig tejfel (egyszer kétszer azt hitték itt rám, hogy nő vagyok, és rögtön jött egy két álló farkas fotó privátban), de ezzel együtt azt az egyszerű matematikát nem nehéz belátni, hogy

könnyebb 50 jelentkezőből kiszelektálni 49 totális kretén, perverz állatot, és megtalálni azt az 1-2 normálisat akivel lehet valami

mint 50 nőnél bepróbálkozni normális férfiként, és 0 esetben kapni bármilyen pozitív visszajelzést, már az előtt megszakítva az egész ismerkedés folyamatát, hogy egyáltalán kiderülne rólam, hogy ronda/alacsony/albérletes/tudom is még micsoda vagyok, amin az átlag nyavalygók siránkoznak.

2016. okt. 5. 18:32
 22/40 anonim ***** válasza:
45%

Nem hiszem, hogy nehezebb dolgom lenne ferfikent, ha ugyanilyen szemelyiseggel es hasonlo szintu kulsovel lennek ferfi.

A jo fej es minimum atlagos ferfiaknak ugy latom, nincsen annyira borzaszto nehez dolguk. (Barati kor sracaibol kiindulva, pedig egyik sem Brad Pitt.)

Nokent is nehez dolga van az embernek ha csunya es / vagy nyomi szemelyisegre.

2016. okt. 5. 18:40
 23/40 anonim ***** válasza:
70%

"Nem hiszem, hogy nehezebb dolgom lenne ferfikent, ha ugyanilyen szemelyiseggel es hasonlo szintu kulsovel lennek ferfi"

Igen... Ha eleve sikeres vagy, nyitott személyiség, akkor könnyen boldogulnál férfiként is...

De nem kell "nyominak" lenni ahhoz hogy megtapasztald, hogy mégsem azonos a pálya.

Ha nőként egy kicsit is zárkózottabb vagy, akkor lesz srác, aki ad időt arra, hogy megnyílj, aki segít ebben (tudom, több ilyen párom volt).

Ha férfiként egy kicsit is zárkózottabb típus vagy, akkor máris a nők 99%-a szemében nem vagy esélyes, pedig egy kicsit zárkózottabb jellem még nem hiszem, hogy a nyomorék jellem szinonimája lenne (az átlagnál valamivel zárkózottabb jellemként tudom, hogy ez hogyan működik).

2016. okt. 5. 18:59
 24/40 anonim ***** válasza:
66%

Attól, hogy téged végigdugott a fél ország nőként még nem jelenti, hogy végig tudnád dugni a fél országot, ha férfi lennél.

Osztani az észt is könnyebb, mint érdemben felmutatni valamit. A hozzászólásodon ez tökéletesen látszik. Hírességeket felhozni példaként több, mint nevetséges és szánalmas.

Hölgyeim, amit ti itt magyaráztok, az arra emlékeztet, amikor valaki pattog nekem, hogy ez meg az ilyen, meg olyan könnyű, aztán amikor elérakom a feladatot, akkor csak néz ki a fejéből, hogy hoppá. Mivel nem tudtok férfibőrbe bújni - pedig lehet nagyot néznétek - ajánlom menjetek fel társkeresőre egy 170cm magas nem jóképű férfi fényképével, aztán meg lehet mutatni.

2016. okt. 5. 22:03
 25/40 anonim ***** válasza:
61%

#24 gondoltam nem ismered a haveri koromet,igy ertelmetlen lenne veluk peldaloznom magassagugyileg v szepseg/csufsag tekinteteben:)))))

Pedig vannak koztuk 165cm magas sracok es van magas es kifejezetten bena kinezetu is.Mind talalt maganak part es nem am parkeresokon...kimentek a valo vilagba es eladtak magukat.

2016. okt. 5. 22:46
 26/40 anonim ***** válasza:
56%

Nem lehet, hogy épp te vagy az egyik perverz kretén, és azért nem írnak vissza? :D

Amúgy honnan a túróból szeditek ti a nőket?? Vagy anyátokon kívül még egyetlen nővel se álltatok szóba, csak egymást riogatjátok?

EGYETLEN olyan lányt/nőt se ismerek, aki csak fullos pasikkal jönne össze...

Mi lenne, ha nem csak a kivakolt, cicababa luxusk..ák alapján ítélnétek meg az egész női nemet? Ha meg olyan csajt akartok, akkor bezony többet is fel kell mutatni a kedvességnél.

Amúgy vicces, hogy azok nyígnak, hogy a nőknek nem kell rendes, aranyos pasi, akiknek ömlik a szenny a szájából, gyűlölködnek állandóan. Drágáim, éppen azért nem kelletek a kutyának se, mert a nők nagy része normális, rendes pasit akar. Ti meg nagyon távol vagytok attól.

Operáltassátok át magatokat nővé, aztán hajrá. De ne fullos szexi nővé, arra nyilván mindenki rárepül. Inkább válasszatok olyan külsőt, aminek része a rendezetlen fogsor, kicsi mell, narancsbőr, a kelleténél picit nagyobb orr, és kössétek ki, hogy komoly kapcsolatot akartok, nem csak összejárbi szexelni.

Lesz kb 2 évente egy jelentkező, azoknak is a 3/4-e minősíthetetlen.

Tényleg nagy élmény.

Bombázó nőnek lenni tényleg könnyűnek tűnhet (bár ismerem az egyik nagyon csinos/szexi barátnőm párkeresési nehézségeit, nem lennék a helyében), de egy átlag nőnek nem könnyebb, mint egy átlag férfinak. Nem is nehezebb.

Mint Előttem is írta valaki, PONTOSAN UGYANANNYI pasinak sikerül heteró kapcsolatban lenni, mint nőnek.

2016. okt. 6. 07:40
 27/40 anonim ***** válasza:
16%
előző nettó hülyeséget ír.
2016. okt. 6. 12:07
 28/40 anonim ***** válasza:
40%

Oké, és megindokolnád, hogy miért?

2016. okt. 6. 12:13
 29/40 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem is valamivel könnyebb dolga van úgy általánosságban egy nőnek, ha kapcsolatot akar. Vegyünk egy-egy átlag férfit és egy nőt. Tegyük fel, hogy ők egyszerű hétköznapi emberek, átlag külsővel, átlag anyagi háttérrel stb. És egyikőjük sem keres konkrétan kapcsolatot, tehát egyikük sem szólítgat le senkit és nem kezd ismerettségbe, nincs fent társkersőn sem. Viszont mondjuk eljárnak szórakozni, társaságokba... Akkor nagy valószínűséggel hamarabb fog egy idegen férfi ismerkedést kezdeni megfigyelt női személyünknél, mint egy idegen nő ismerettséget kezdeni megfigyelt férfinknál. Az hogy egy férfinél kezdeményezzen egy nő az egy viszonylag ritka dolog, míg a nőket általában körül lebzselik a férfiak. A férfiaknak aktivizálni kell magukat, hogy legyen valakiük. Neki kell állniuk ismerkedni, randira hívni, italra hívni stb. stb. Míg egy nőnek általában elég csak megjelenni olyan helyen ahol talál férfiakat. Sokszor elég ehhez csak bemenniük az iskolába vagy a munkahelyükre, egy szóakozó helyen többen is bepróbálkozhatnak náluk akár egy este során is. Egy férfi hiába megy el egy szórakozóhelyre és áll oda a pulthoz sörözni, abból nem lesz nő, maximum csak berúgás. Szerintem ezért nehezebb egy férfi dolga ezen a téren. Persze mondhatják a nők, hogy de ezeknek a próbálkozó férfiaknak mittudom én mekkora része ilyen meg olyan emberek és, hogy hát ezért meg azért nem jönnek velük össze.
2016. okt. 6. 12:59
 30/40 anonim ***** válasza:
100%

ma 12:59

Értem amit írsz, van is benne igazság. Viszont akkor szerinted miért van az, hogy hozzám szórakozóhelyen még soha életemben nem jött oda senki? Oké, egyszer egy büdös szó nélkül belemarkolt a seggembe egy srác, miközben egy csajjal kézenfogva elsétáltak mögöttünk, ezt nem veszem kezdeményezésnek :D

Nem vagyok egy szépség, viszont epic ronda mocsáriszörny fejem sincs, az alakom is átlagos, nem vékony, nem dagadt, nem sportos, igényesen öltözködök, de nem kihívóan. Mégis volt már olyan, hogy barátnőkkel 4-en voltunk bulizni, és egy 4 srácból álló haveri társaság odajött hozzánk, hárman odamentek egy-egy barátnőmhöz beszélgetni, a negyedik egy darabig próbált becsatlakozni valamelyik pároshoz dumálni, majd inkább elment piáért, és nem jött vissza. Meg történt még pár hasonló.

Amúgy eddig mindhárom kapcsolatom úgy kezdődött, hogy a pasik már épp lemondtak róla, hogy barátnőjük lesz, nem görcsöltek rá, velem is simán csak haverkodni kezdtek, és így lett belőle kapcsolat. Sose értettem, mikor valaki célzottan rá van feszülve arra, hogy párt keressen. Nekem se sikerült úgy, meg sok embernek nem megy. Erőltetett és izzadságszagú. SImán ismerkedni, haverkodni kéne, de az emberek már nem hajlandóak erre időt szánni, inkább futószalagon nyomatják a randikat, aztán ha nincs szex a 3. randin, akkor a partner kuka. Pedig lehet, hogy tökéletesen összeillettek volna, ha adnak időt a dolognak.

Ez nem a nők vagy a férfiak hibája, az egész társadalomé, az egész ismerkedés elkorcsosult. Szerencsére van még pár ember, aki hajlandó ismerkedni is, nem csak a képzeletbeli kívánságlistáját pipálgatja, meg 1-2 találkozókat szán egy emberre.

2016. okt. 6. 13:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!