Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek javulnának az esélyeim a nőknél, ha elkezdenék dohányozni? Manapság már nagyon drága a cigi, nem engedheti meg magának bárki.
Hat en ezt meg dohanyoskent is hulyesegnek tartom ... No letemre cigizek, viszont en figyelek arra hogy , mint az egyik kommentelo irta, hogy igen szinezi a fogakat es a lehelleted is kellemetlen lesz, de aki igenyes es nem ohajt leszokni az figyel ezekre. Mert kikuszobolhetoek, csak odafigyeles kerdese.
De , nem lesz tobb a szemembe egy ferfi sem attol mert dohanyzik...
Sot , van olyan ismerosom/baratom akirol tudom hogy nem szeretik, es ha egy tarsasagbs vagyunk es ra akarunk gyujtani azt mindig ugy hogy figyelunk arra hogy ne mdnjen ra a fust...stb.. Sot nekem a parom nem dohsnyzik, csak vizipipazik, viszont a munkahelyen mindenki dohanyzik, nem zavarja, megis ha vele vagyok nem gyujtok ra.
Szoval szerintem ez marhasag... Meg egy 14 eves kis taknyos is dohanyzik a msi vilagbs, ettol nem leszel felkapottabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!