Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elhagynád az országot, mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagynád az országot, mert nem boldogulsz a magyar nőkkel?

Figyelt kérdés

én csak a közönyt látom a nők részéről, ismerkedni nem akarnak, semmit sem, mindenki jól elvan a maga kis világával, okostelójával, saját magával. Senki oda nem figyel a másikra, társkeresőn nem reagálnak, utcán szinte már nem is látni azt a korosztályt. Úgy kell összekönyörögni valakitől egyáltalán egy randit, aztán meg egyik sem tud egyenes lenni, csak a "most nem érek rá, de majd jövőhéten..."

én emiatt húznék el. Máshol kicsit nyitottabbak a nők esetleg?

2016. okt. 5. 00:34
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
15%

"Jah persze kezdeményezni... kimegyek az utcára, mit látok? Örökké telefonozó, bedrótozott lányokat, akik csoda, hogy a metróállomást nem tévesztik el. Általában faarcuk van, nem barátkoznak, nem keresik a szemkontaktot, semmit. "

Te szerencsétlen bohóc! Azt nem látod,hogy a pasik is állandóan a rohadt telefonjukkal vannak elfoglalva??!

Kezdeményezni? Mindig csak az idióta plázaqurváknál kezdeményeztek!

Szemkontaktust keresni? B+! Egyszer nézel bele egy pasi szemébe és vagy elkapja a tekintetét vagy a szemét forgatja és nem csak én tapasztalom ezt!

Hű most én is inkább kimegyek külföldre mert a magyar pasik bunkók,önteltek,sokat képzelnek magukról a semmire! -.-"

Ráadásul még pesszimisták és lusták is!

2016. okt. 5. 14:24
 22/29 anonim ***** válasza:
49%
Van ettől 1000× fontosabb nehézség az életben...
2016. okt. 5. 19:38
 23/29 anonim ***** válasza:
37%

Uccsóelőttinek full igaza van, ha nincs rajtad tonna smink meg nagy pitsa+mell, véged van. Hányszor volt magyarhonban hogy mittudomén néztem valamit és a látókörömbe került egy hapek, vagy épp ránéztem, úgy kapta el a fejit, mintha orbán lennék :D Idekinn ez ritka. Olyan pasik néznek meg néha, hogy az elképesztő. Nem a páwkra gondolok hanem a melóspasik:) Lementem melóscuccban bevásárolni, ott is szemeztek velem, a kikent csajok meg leves :D

Kérdező svájc. Nem véletlen volt, sokáig járt utánam:) De a mai napig sokan próbálkoznak. Otthon ilyen nem volt. Egy valaki akart nagyon megszerezni, de ő külföldi volt, angolul beszélt :,D

2016. okt. 5. 19:49
 24/29 anonim ***** válasza:
37%
A nőkkel semmi bajom, a jópár ostoba férfi viszont gyakran kiveri a biztosítékot. Persze vannak ostoba nők is, de valahogy a férfiak feltűnőbbek.
2016. okt. 10. 21:47
 25/29 anonim ***** válasza:
60%
Adj magadra.
2016. okt. 10. 23:16
 26/29 anonim ***** válasza:
43%

Mostani lanyok nagyon magukkal vannak elfoglalva. Ruha, smink, iphone 6 és headset.

Ez a tökéletes lány itt Pesten. Ja és kifelejtettem hogy minden lánynál van egy szép táska ami o bag márka. Nem tudom honnan van ennyi pénzük erre mert ezek nagyon drágák de az iphone 6 lehet részletre us venni.

Rengeteg lán yúgy akar sporolni hogy a pasi vesz meg mindent. Ő fizeti a ételeket a gyors vagy luxus étteremben és pozol gyertya fenyes vacsoránál is.

Volt egy lán aki igy akart sporolni hogy a pasi vesz meg mindent és 100 ezret igy félre tudott rakni mert itt pesten akar lakást venni.

Sok lány álom pasi ami kinéz: izom, szakál, 180-190 cm, vastag pénztárca és autó.

Jelmondat : penz, autó, ház + társadalmi pozició.

Egyetemita csakis egyetemista vagy főiskolással jöhet össze.

Orvos csak a maga pozició helyzetével talilni kell pasit.

Sok helyen a nők dicsekszenek maguk és a párjukkal hogy ez egy verseny és mindenkinek überelni kell.

Én igy látom a lányokat akiket látok itt Budapesten de vannak kivéltelek mert akik igy viselkednek és élnek nem lesznek jobb életüek mert meg is kell tenni ezért dolgokat. Szexuálisan is teljeseíteni kell és ki kell elégiteni a párjukat is. Erre nagyon jó példa a gone girl cimű film.

Francia éa akár popo is mert ez a pasi álma és ha ezt nem adja meg akkor keres mást aki megteszi. Sajnálom is azokat a lányokat akik ezt beválalják mert a popo kellemetlwn de lazulni és türni kell és szeretni.

Gyereket nem szeretne mert csikok, szem alatt táskák és büdös. De sok olyan van hogy el kell érni egy bizonyos helyzetet vagy poziciót.

Ha lehet ajánlani párkapcsolati keresést akkor keres egyházi közösséget és én is jártam oda és szép, kedves lányok vannak és a pap is poénos is. Szoktam egy lánnyal kávézni aki szép és ismeri a madarak a hangjukról.

Én csak ezt ajánlom neked mert ott nincsen pláza de ha van csakis kedves lehet. Én is külföldre akarok menni mert itt szennyezett a levegő és a por is magas szintű. Nem pénzért mennék hanem az egészségügyi állapot miatt.

Remélem segitettem neked

2016. okt. 10. 23:24
 27/29 anonim ***** válasza:
Abba ne hagyjátok. Cirkuszt és kenyeret a népnek! :D
2016. okt. 10. 23:34
 28/29 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem is érdemes lenne elhagynod az országot. A legfontosabb, hogy olyan országot válassz, ahonnan aztán a büdös életbe nem találsz vissza. Még csak egy kérdésem lenne. Mikor indulsz? :)
2016. okt. 11. 03:56
 29/29 anonim ***** válasza:

Külföldi jómódba felnövő lány majd pont egy beszélni se tudó gazdasági migránccsal akar összejönni, ne vicceljünk már :D

Esetleg valami még sanyarúbb helyről jövő nőnemű másik migránccsal tudnál összebútorozni egy kinti albiban,aztán unalmas estéken egymásra fanyalodtok, így életképes az elképzelés.

2016. okt. 11. 15:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!