Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elhagynád az országot, mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagynád az országot, mert nem boldogulsz a magyar nőkkel?

Figyelt kérdés

én csak a közönyt látom a nők részéről, ismerkedni nem akarnak, semmit sem, mindenki jól elvan a maga kis világával, okostelójával, saját magával. Senki oda nem figyel a másikra, társkeresőn nem reagálnak, utcán szinte már nem is látni azt a korosztályt. Úgy kell összekönyörögni valakitől egyáltalán egy randit, aztán meg egyik sem tud egyenes lenni, csak a "most nem érek rá, de majd jövőhéten..."

én emiatt húznék el. Máshol kicsit nyitottabbak a nők esetleg?

2016. okt. 5. 00:34
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
95%
Ha itthon nem boldogulsz, miből gondolod, hogy külföldön majd igen? Ha itt közönyösek veled a nők, akkor máshol is azok lesznek.
2016. okt. 5. 03:36
 12/29 anonim ***** válasza:
78%

Ha nyugati irányban mennél, még nehezebb dolgod lenne.

Esetleg (távol-)kelet felé lehet könnyebb. (Mindkettő tapasztalat.)

2016. okt. 5. 05:16
 13/29 anonim ***** válasza:
45%

Csak szólok, a pina mindenhol ugyanolyan ám! De ha nem tetszik a rendszer akkor tényleg húzz ki a piicsába!

Nem tetszik,hogy kezdeményezni kell?!

Ez a baj! El vagytok lustulva!

Menjél! Szerezz egy olasz nőt aki majd egy dagadt disznó lesz az évek múltával és főzi neked a pastát éjjel-nappal!

4# A magyar férfiak mentalitása is hagy némi kivetnivalót maga után. Lásd: a te és a kérdező féle férfiak.

2016. okt. 5. 06:52
 14/29 anonim ***** válasza:
Elnézést nem 4#-t akartam írni hanem 3#-t.
2016. okt. 5. 06:53
 15/29 anonim ***** válasza:
85%

OK, menj ki Londonba.

Ott rettentően szeretik a nők a balkán bevándorlókat, akik pizzafutárként vagy mosogatással keresik a kenyerüket.

Német nyelvterületen xart se érsz az angollal, mindkettőtöknek idegen nyelv. És hatalmas mínusszal indulsz, mert nem tudsz németül.

Ott is szeretik a balkán bevándorlókat.

Egy próbát megér mindenképp: legalább rájössz, hogy nem a magyar nőkkel van a gond. Akkor egy pasinak nem lenne csaja, de valahogy mégis minden csaj kapcsolatban van.

Tudod, ha nem tudsz úszni, nem a víz a hüje.

2016. okt. 5. 07:20
 16/29 anonim ***** válasza:
62%
Életképtelen!
2016. okt. 5. 08:38
 17/29 anonim ***** válasza:
0%

Simán,és én is ezen gondolkodtam, azonban arra jöttem rá,hogy csak ugyanúgy le kell szarni őket magasról,mint ahogy ők teszik velem ezt...

Egyébként ezerszer barátságosabbak külföldön a nők,Nyugat felé is... ha más nem,legalább barátkozni és dumálni,hülyéskedni lehet velük.

Itthon már szóba sem állnak veled,ha nem születtél jóképűnek...

25/F

2016. okt. 5. 09:46
 18/29 anonim ***** válasza:
71%

Szerinted kinek kell egy kelet eu hianyos fogazatu alacsony melegitoben flangalo vendegmunkas aki foghagyma szagot sorrel probalja fedezni.

Mert egy atlag kelet eu pasi igy nez ki kulfoldon nike es adodas vicces cipoben melegitoben.

2016. okt. 5. 09:55
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

Na, csak hogy kapj egy normális választ is: én nőként jöttem ki, nem pont a palik miatt, de nagy szerepet játszott az is. engem csak szivattak, mert csendes, vékony, kedves lány voltam. Az meg ugye kinek kell? :D

Idekinn rögtön találtam párt, megállapodtam :) Szóval szerintem nőként megéri, főleg ha normális nőről van szó.

2016. okt. 5. 13:22
 20/29 A kérdező kommentje:

jah persze kezdeményezni... kimegyek az utcára, mit látok? Örökké telefonozó, bedrótozott lányokat, akik csoda, hogy a metróállomást nem tévesztik el. Általában faarcuk van, nem barátkoznak, nem keresik a szemkontaktot, semmit. Házibulik? 10 pasi, egy-két nő, még AZ SEM megy el, akinek épp szülinapi bulit szerveztünk. Tanfolyamon láttam egy aranyos kis lánykát: mindig késik, elsőként rohan el, ha meg beszélni kell, akkor "nem, most nem, fáradt vagyok". Tudod, kezdeményezni csak annál lehet, akinn látjuk!

Értem, hogy a külföldi nőkön is csak 1 p..na van. És persze itt is vannak kedves nők: házasok, idősek, kövérek, vagy ezek keveréke. Vagy éppen ül egy sokéves, rossz kapcsolatban, csak szépen megvárja hogy a pasi kidobja egy másik nő miatt...

értem én, hogy nem társkeresőn ismerkedünk (kenyeret sem a pékesnék keresünk, logikus...), de én mindig csak olyanokra irok, akiknél valamilyen egyezés, közös szivezés van. Eredmény? Pár sor után nem válaszol többet, egyszavas válaszok, vagy kimatch-el.

előző: melyik ország az? Szerintem azért ez csak vakvéletlen volt :)

2016. okt. 5. 13:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!