Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? Ez nem probléma, csak olyan fura, de miért?
Az a lényeg,hogy csak az olyan pasik tetszenek akik inget,órát viselnek ..egy szóval az üzletember tipúsúak .
Nyilván ez nem ennyiből áll,hogy mindegy ki csak ingbe legyen..
És a hétvégén is volt egy ilyen tipusu pasi az egyik helyen ahol iszogattunk ,és nézett is ..nem ismertem igy nem is lett belole semmi.
22/l
Végre valaki értékeli, ha valaki az elegáns viseletet kedveli. Nem promózom most itt magamat, de kedvenc ruhám az ing+farmer kombó és egy szép óra. Sokan viszont emiatt azt hiszik, hogy sznob vagyok, pedig erről szó sincs, sőt.. Viszont nagyon szeretek így öltözni, így érzem jól magamat.
Amúgy szerintem ez teljesen normális, nők is akkor a legvonzóbbak, ha elegánsan öltöznek, ebben semmi meglepő nincs. 23/F
Ez nem fura, de majd megbánod, ha együtt élsz egy ilyen pasival és vasalod az igjeit :D
Az én férjem ilyen, mindig is ilyen volt, imádom a stílusát, imádom a kis slim fit ingjeit, ahogy sorakoznak a szekrényben, de amikor ránézek a szárítóra akkor a sírás kerülget és mindig elgondolkozom, hogy miért nem jó neki egy laza szöszmöszmaci pólóval :D Amikor a fél napomat vasalással töltöm mindent kapnak azok az ingek csak szép szót nem... D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!