Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csinálják ezt sokan?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálják ezt sokan?

Figyelt kérdés
Belehajszolják magukat egy kapcsolatba, teljesen mindegy hogy ki az, csak legyen valaki. Meg egyáltalán miért kell egyfolytában hajkurászni valakit? Ennek nem arról kellene szólnia, hogy mindenki görcsösen fél az egyedülléttől, és csak ezért keres valami szerencsétlent magának akit nem is szeret...
2016. okt. 3. 18:40
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
40%
Jo kerdes. Ketten konnyebb a megelhetes, talán ezért.
2016. okt. 3. 18:42
 2/26 anonim ***** válasza:
60%
Nem tudom, sok ilyet látok magam körül, s nem éppen boldogok. Míg én eddig nagyon kevés olyan lánnyal találkoztam, akivel összejöttem volna, de nekik pont nem kellettem. Olyannal bezzeg számtalannal, akiknek tetszettem, nekem viszont nem jöttek be. Ezért vagyok most is egyedül, még mindig jobb, mint egy rossz kapcsolatban, bár ettől függetlenül én sem vagyok boldog.
2016. okt. 3. 18:50
 3/26 anonim ***** válasza:
91%
Kapcsolatfüggők. Nincs egészséges önismeretük, önbizalmuk, csak akkor érzik értékesnek magukat, ha erről külső megerősítést kapnak valakitől. Azt hiszik, tragédia egyedül lenni és bármilyen szar kapcsolat is jobb a semminél.. pedig mekkora baromság! Sokan nem fogják fel, hogy amíg ilyenek, addig SOHA nem lesznek igazán boldogok.. Mindegy, az ő bajuk.
2016. okt. 3. 18:51
 4/26 A kérdező kommentje:
A másik meg az, hogy aki egyedül nem tud teljes, boldog életet élni, az hogy akar egyáltalán kapcsolatot?
2016. okt. 3. 18:59
 5/26 anonim ***** válasza:
Én egyedül jobban érzem magam, mint párban. Van párkapcsolatom, mert az se rossz, ha van az ember mellett valaki.
2016. okt. 3. 19:04
 6/26 anonim ***** válasza:
3%
#4 aki étel nélkül nem tud élni az minek eszik?
2016. okt. 3. 19:44
 7/26 A kérdező kommentje:
A kettőnek köze nincs egymáshoz.
2016. okt. 3. 19:51
 8/26 anonim ***** válasza:
3%
#7 Minek teszel fel kérdést ha ostoba vagy? :)
2016. okt. 3. 19:53
 9/26 A kérdező kommentje:
Hát kettőnk közül nem én vagyok az ostoba, segítek. ;)
2016. okt. 3. 19:55
 10/26 anonim ***** válasza:

Kapcsolatfüggő vagy anyagiak miatt...

1. esetben beteg 2. esetben aljas

2016. okt. 3. 19:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!