Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért történik ez velem?
Valahányszor megtetszett egy lány, nem tudtam hozzá közel kerülni, le sem tojt. Pedig próbáltam mindig udvarias lenni.
Ebből kifolyólag nincs barátnőm, és nem is lesz soha előreláthatólag.
Mi lehet a hiba? Miért nem vagyok szimpatikus senkinek?
Mert az nem fontos, hogy megtetszik! Hanem az a fontos, hogy jól érezzétek magatokat egymással, élményekkel gazdagodjatok!
Lehet ez egy rövid flört-beszélgetés is akár, stb..
Legnagyobb probléma itt, hogy az udvarlás lehetőségét veszik el az embertől. Túl felszínesek a lányok túlnyomó többsége. Vagy szép vagy vagy született nagy dumás vagy piszkosul gazdag.
Ha meg nem születtél egyiknek se e három közül akkor hátrányba vagy, még azt se igazán engedik, hogy fejlődj.
Egy átlagos srác érjen el bármilyen sikert az életben és legyen független akkor sem ér egy kalap szart sem ha nem tudja eladni magát, max. egy sokkal alacsonyabb szintű fog rá tapadni aki boldog lenne ha egy ilyen szinten eltartaná valaki, de persze ilyeneket is csak ugró deszkának használják.
Ahhoz, hogy valaki jól tudjon hódítani ahhoz gyakorolni is kellene. De ha ilyen mértékben elveszik valakitől még azt is, hogy legalább egy randin "bizonyíthasson/megnyílhasson" akkor nem csoda, hogy itt vagyunk ennyi itt siránkozó sráccal.
Komolyan én próbálom minél jobban élni az életemet és nem gondolni arra, hogy mit is lehetne kezdeni egy párkapcsolatban, vagy, hogy milyen jó lenne szexelni egyet.
Egyszerűen el ment tőle a kedvem. Bele fáradtam abba, hogy reménykedjek és aztán emésszem magam, hogy már megint vajon mi a szart csináltam rosszul.
Kérdező azt tanácsolom, hogy próbálj meg megőrizni egy szinten és ne építs ki egy fanatikus akarást mert ezzel csak neked lesz rosszabb ha nem jönne össze semmi a későbbiekben is.
De azért járt nyitott szemmel.
Nem érdemes azért emészteni, magad (sajnos későn jöttem rá), mert néhány nyeszlet liba nem tárja szét a lábait.
Bár néha elfelejtem ezt a gondolatomat, de hasznos.
30 körül járok és kezdem sajnálni a sok időt amit szenvedéssel és hiába való próbálkozásokkal töltöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!