Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok összejönnétek olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok összejönnétek olyan férfivel akinek érzékeny a szeme a fényre?

Figyelt kérdés
Az erős napsugárzásnál nem tudom rendesen kinyitni a szemem, és sokan azt hitték, hogy füvezek azért nézek olyan furcsán. Így egy ideje már csak napszemüvegben jelenek meg.

2016. okt. 2. 10:31
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
érdekes milyen sokan vagyunk így, nem is tudtam
2016. okt. 2. 14:37
 12/14 anonim ***** válasza:

Amig vért nem szív ...

(én is az fényérzékeny vagyok ... :D)

2016. okt. 2. 15:23
 13/14 anonim ***** válasza:

Én azóta vagyok így, amióta egy rovarcsípés miatt nem hordhatok kontaktlencsét, akkor a csípés pont a szememnél volt, és akkor hordtam lencsét is szemüveg helyett, először csak a bőröm, majd a szemem is begyulladt, orvos szedte ki a lencsét a szememből, és persze többé nem hordhatok, marad a szemüveg, a fényre és az egyéb irritációkra (pl. dohányfüst, füstölő füstje) érzékenyebbé váltam. Jó hír viszont, hogy az utóbbi kb. 5 évben javulni kezdett a látásom. Szóval a napszemüveg valószínűleg egész hátralévő életemben elkísér, de ha a látásom javulása tartós lesz, akkor a dioptria csökkenni fog.

Volt, hogy utcán vihogva beszólogattak már télen idegenek csak úgy, miért hordok napszemüveget, de nem szoktam reagálni, max. ha megkérdeznék közvetlenül tőlem és nem ilyen paraszt módon csinálnák, elmondanám, mi az oka, egyébként nem törődök az ilyenekkel.

2016. okt. 2. 15:49
 14/14 anonim ***** válasza:

Öhm, miért ne jönnénk össze egy ilyen férfival? Szerintem senki nem gondolhatja komolyan, hogy ez hátrányt jelent akárkinél. Úgy lett megírva ez a kérdés is, mintha minimum tolószékesekről beszélnénk.

Igen, jöhetne egy fényre érzékeny pasi, én is állandóan hunyorgok napsütésben, nem ezen fog múlni egy kapcsolat.

2016. okt. 2. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!