Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek olyan férfivel, aki nagyon hívő? Mormon vallású?
Figyelt kérdés
2016. aug. 14. 18:49
1/11 anonim válasza:
Az en parom nem mormon, de az mindegy, lenyeg hogy nagyon hivo, en pedig nem annyira. Nehez igy elni nekem, hiaba igyekszem, soha nem lesz olyan hitem mint neki es ez bizony nagy ellentet. Szeretem ot, de ha visszatekerhetnem az idot, nem jonnek vele ossze ujra. Harom eve vagyunk egyutt es mar most ugy erzem belefaradtam. Ha te nem vagy olyan hivo mint o, akkor jol gondold meg, mert nehez asszerint elni, amiben nem hiszel, vagy nem annyira mint a parod. Egy kapcsolatban fontos a kompromisszum. De egy vallasos emberrel nem tudsz olyan kompromisszumot kotni ami a vallashoz kapcsolodik.
3/11 anonim válasza:
Én ha lehet minden szélsőséges nézetű férfit kerülök. Soha nem jönnék össze mélyen vallásossal elvakult hippivel vagy épp fajgyűlölővel.
Nem akarok nézeteltérést a különböző világkép miatt emellett később a gyereknevelésben is komoly gondokat okozhatna. Szóval nálam ez egy nem.
20/l
4/11 anonim válasza:
Semmiképpen sem, mert csak problémákat szül a kapcsolat, főleg ha esetleg gyerekvállalásig jut a dolog.
5/11 anonim válasza:
Kizárt. Vallástól függetlenül, semmilyen hívő emberrel nem jönnék össze..
6/11 Noren1989 válasza:
Nem a mormonok azok, akiknél hivatalosan elfogadott a poligámia?
Bocs, hogy férfiként belekontárkodok, de sosem volt jó vége, mikor vallásos lányokkal jöttem össze. Fordítva sem lehet sokkal jobb az arány.
7/11 anonim válasza:
mivel ateista vagyok,ezért nem igen.
találkoztam már vallásosokkal, előbb utóbb mind meg akart téríteni. kösz nem.
8/11 anonim válasza:
Nem. Akármilyen vallású, és nem is csak ha nagyon hívő, még ha kicsit hívő, akkor sem. Számomra ez egy erős kizáró ok a kapcsolathoz, bár úgy érzem, ez mindkét fél javát szolgálja. Elfogadom mások vallását, világnézetét, de közösséget nem vállalok. Szégyen, hogy a 21. században a vallás ilyen mértékben befolyásolja az életünket (lásd: a muszlim bevándorlók jócselekedetei robbantgatások és erőszakolások képében). Ha belegondolsz, a történelem folyamán az emberiségnek akkor ment a legrosszabbul a sora, amikor a vallás irányította az életüket- ez ma is így van. Szóval mondhatni, hogy erős ellenérzéseim vannak a vallással kapcsolatban, és nem hiszem, hogy egy mélyen hívő ember ezt tolerálni tudná bennem.
10/11 anonim válasza:
Sok gond lesz belole ne tedd es o sem fogja mert felemas igaba fejed ne hajsd mondja az ige nem veletlen meg ha nem hiszed akkor sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!