Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tudok csinálni, ne mondjam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudok csinálni, ne mondjam el a magasságomat?

Figyelt kérdés

161 cm magas férfi vagyok. Ha interneten leírtam a magasságomat akkor általában eltűntek a nők.

Lehet jobb ha nem árulom el a magasságomat és amikor talizunk akkor már úgyis megszerette a belsőmet.

2016. szept. 30. 19:43
 1/10 anonim ***** válasza:
84%
Ez hülye felfogás. Mond el...hidd el nagyobb égés lesz ha meglát a lány/nő és kinevet vagy a randiról "sietve" távoz, neked lesz ciki. Neked lesz után rossz kedved, én megóvnálak ettől.
2016. szept. 30. 19:46
 2/10 anonim ***** válasza:
86%

nyugtasd csak a kis lelkedet a buta kijelentéseddel "amikor talizunk akkor már úgyis megszerette a belsőmet."

pl. egy 173 centis csaj tuti, hogy otthagyna téged a fenébe, viszont egy 161 centi alatti lánynál nagyobb befutó vagy!

2016. szept. 30. 19:47
 3/10 A kérdező kommentje:
Pedig sajnos a 170 cm feletti nők jönnek be. Szeretem ha egy nő magasabb nálam
2016. szept. 30. 19:53
 4/10 anonim ***** válasza:
91%
te mazochista vagy, hogy direkt keresed magadnak a fájdalmat?
2016. szept. 30. 19:55
 5/10 anonim ***** válasza:
19%
kedves kettes az alacsony csajoknak is magas pasi kell! keress valami kiélt 30 as nőt vagy egyedül állo anyukát annál be futo lehetsz még
2016. szept. 30. 20:02
 6/10 anonim ***** válasza:
73%
Ne titkold ,semmi értelme. Társkeresőn meg csak 160 alatti lánynak írj. Felesleges magasabbal próbálkozni,teljes időpazarlás,hacsak nem vagy milliomos,mert az mindent kompenzál.
2016. szept. 30. 20:02
 7/10 anonim ***** válasza:
74%
Nem a belsődet fogják megdugni, szóval felesleges titkolnod
2016. szept. 30. 20:23
 8/10 anonim ***** válasza:
78%

"mikor talizunk akkor már úgyis megszerette a belsőmet."

Igen. És ekkor jön az, hogy legyünk inkább barátok.

2016. szept. 30. 21:01
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
mostanában az tűnt fel,hogy csomó párt látok,ahol a nő magasabb a pasinál, szal no para
2016. szept. 30. 22:33
 10/10 anonim ***** válasza:
Egyébként elárulnád nekünk, hogy a fenébe jönnek be neked a 170 feletti nők? Mert én már akkor szarul érzem magamat, ha a csaj legfeljebb 3 centivel alacsonyabb (170 vagyok), ha meg velem egy magas vagy magasabb, akkor szó szerint a szívembe nyilall a fájdalom, de rövid időn belül túl teszem magamat rajta, mert tudom, hogy úgysem vonzódik hozzám és sosem lehet az enyém pedig milyen csinos. Ne haragudj, de úgy látom, hogy neked elég súlyos énképzavarod van. Ha így gondolkozol, akkor sosem lesz akármilyen kinézetű barátnőd sem.
2016. okt. 1. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!