Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ahh körök. Meddig kell még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ahh körök. Meddig kell még ezt csinálni nőknél?

Figyelt kérdés

mindig belemenni, elkezdeni, aztán megszakad, és elölről, és ugyan ez ismétlődik újra és újra kivel több ideig beszélve ki egyből lepattint. vagy idő közbe beadja az unalmast, vagy h neki nem jó, idő kell még..stb

Ti hogy birjátok ? nem fárasztó ?

Főleg az h nincs semmi garancia hogy lesz valami. Legalább motiválna valami, de nem..

2016. júl. 13. 17:05
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Én szeretek ismerkedni. :)

23/F

2016. júl. 13. 17:10
 2/18 A kérdező kommentje:
akkor neked bejött az élet apám
2016. júl. 13. 17:13
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Én gyűlölök ismerkedni, ezért nagyon vigyázok a barátnőmre.

Nem bírnám elviselni azt, amit ma nektek ki kell állni a sok primkó libával.

Respect!

2016. júl. 13. 17:15
 4/18 anonim ***** válasza:
én is megutáltam ezt a részét... nem is nagyon ismerkedem. Aki megemg jön ezekkel a sablon körökkel, azt gyorsan pattintom.
 5/18 anonim ***** válasza:
Neked pedig nem, haver!
 6/18 anonim ***** válasza:

Hát én is sokszor végeláthatatlannak látom ezt a dolgot, hiába a nagy számok törvénye, valahogy úgy tűnik nagyon nagyon nagy számokról van itt szó.

Engem inkább az zavar hogy az ember küzd, minden egyes lehetőséget próbál megragadni, de mégsem jön a siker, vagy oylan sziszifuszi dolognak érzem néha ezt az egészet.

2016. júl. 13. 17:20
 7/18 A kérdező kommentje:
pepecselős.. De az is milyen már eljuttok valameddig, nem is akarod elnyujtani a dolgot de nem is siettetnéd, beszéltek minden szép és jó, de mikor próbálnád kicsit komolyabbra terelni a dolgot, egy találkozás, akkor jön az h áá most nem meg idő kell neki.. Nem értem, akkor hogy jutottunk oda, miért adta meg a cimét ?.
2016. júl. 13. 17:26
 8/18 anonim válasza:
pasik is ugyan ezt csinálják
2016. júl. 13. 17:32
 9/18 A kérdező kommentje:
jó de most a nőkről van szó
2016. júl. 13. 17:37
 10/18 anonim ***** válasza:

Hidd el, hogy ha tetoválásaid, bicepszed és egy 20éves BMW-d van, azok megteszik helyetted a kötelező köröket és egyből a harmadik fázissal kezdhetsz a nőknél.

Ha belegondolsz, hosszabb távon kifizetődik, szóval ezért van ennyi gyúrós, BMW-s kopasz :)

2016. júl. 13. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!