Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért értenek mindig félre a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért értenek mindig félre a pasik?

Figyelt kérdés
A probléma a következő: vannak pasik akik mindenkinek beszólogatnak (dagadt vagy, gebe vagy, kicsi a melled, nagy az orrod...). Sok ilyen pasi van az ismerőseim között (kollégák, barátnőm bátyja...) Az ilyen típus engem nagyon idegesít, ha nekem beszólnak én mindig vissza szoktam nekik szólni. Erre ahelyett hogy békén hagynának már nem először fordul elő, hogy egy-két múlva avval álltak elő, hogy szeretnének velem komolyabb kapcsolatot, mert nagyon jó fej vagyok. Bunkózok velük, mert irritálnak, erre ahelyett hogy lekopnának azzal jönnek hogy járjunk?? Nem értem. 23/N
2016. szept. 30. 17:14
 1/5 Kenzo Tenma ***** válasza:
71%
Incselkedésnek veszik.
2016. szept. 30. 17:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Azért szólnak be, mert bírnak téged és szeretnének egy párbeszédet kezdeményezni, viszont semmilyen értelmes téma sem jut együkbe 30/F
2016. szept. 30. 17:52
 3/5 anonim ***** válasza:
38%
Én sem értem, mert én a bunkózó nőket elég hamar leszoktam koptatni. Nekem nem kislány kell, hanem nő.
2016. szept. 30. 18:20
 4/5 anonim ***** válasza:
35%

Az ok nagyon egyszerű. Nem túl összetett elméjükben megszületik a gondolat, hogy felhívják magukra a figyelmedet, mert tetszel nekik. Végigpörgetik a számtalan lehetőséget, de mivel sem műveltségük, sem természetes intelligenciájuk nincs, az óvodában már jól bevált csúfolódást választják. Mivel kapnak reakciót, levonják a nyilvánvaló következtetést, hogy szabad a pálya. Összeszedik tengernyi bátorságukat, majd megközelítenek és kibökik azt a mondatot, amelyben a világtörténelemben már annyi nőnek megbizsergett a teste és lelke: "szeretnék veled komolyabb kapcsolatot".

És boldogan éltek, amíg meg nem haltak.

2016. szept. 30. 20:51
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm az 1. és a 2. válaszolónak, nagyon hasznos dolgokat írtak, ment a zöld kéz :)

Torma Andrásnak külön köszönöm, hogy kommentelt, vicces formában, de abszolút reálisan leírta, amit ezek a pasik "gondolhatnak". Szintén ment a zöld kéz :)

2016. szept. 30. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!