Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, most őszintén! Ti a természetes lányokat, vagy a cicababákat részesítitek előnyben?
cicababák. szexibbek szerintem.
bárcsak egyszer megd.ghatnék egy pár olyat.
Ha most a személyiségtől eltekintünk, akkor azt, aki jól néz ki. Akár természetesen, akár cicababaként. Pl. az óriási szempillák és műkörmök bejönnek, de nem zavar, ha nincsenek meg egy lányon, ha megvan a természetes összhatás. Ezek nem elvárások, csak extrák.
Viszont azokat a lányokat szánalmasnak tartom, akik semmit sem tudnak felmutatni sem kívül, sem belül, de folyamatosan oltják a cicababákat. És azokat is, akik wannabe cicababák és csak azt oltják, akik jobban cicababák.
Köszi a válaszokat!
Utolsó, neked mi is a bajod? Egyszerű kérdést tettem fel, mindeféle ítélkezés, megjegyzés nélkül. Még az sem derül ki belőle én hová tartozom. Bár nem tudom mit várok tőled, hiszen még értelmesen fogalmazni sem tudsz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!