Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Összejönnétek olyan 30 körüli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek olyan 30 körüli nővel agy férfival, aki ilyen dolgokat szeretne csinálni ennyi idősen?

Figyelt kérdés

- libikókázni

- hóember építés

- hóangyal

- pocsolyába ugrálni

- patakot átugrálni

- párna csatázni

2016. szept. 29. 22:33
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
10%

Nálunk is vannak játékok!

- birkózás

- párnacsata

- vizipisztoly csata

- zoknicsata

- nerf

- airsoft

- tollaslabda

- fiús hármas

- lányos hármas

- cuckold (az egyikünk csak nézi vagy telefonon hallgatja a másikat)

Szeretünk játszani. :)

2016. szept. 29. 22:59
 12/30 anonim ***** válasza:
13%
3. vagyok! De tudnak, csak nem más felnőttekkel hanem a gyerekeikkel! Persze nem mindenki családos ebben a korban, csak arra utaltam hogy én ezeket napi szinten űzöm a gyerekekkel, így többre értékelem a felnőtt férfi társaságot.
2016. szept. 29. 23:00
 13/30 anonim ***** válasza:
35%
Simán! :DD
2016. szept. 29. 23:01
 14/30 anonim ***** válasza:
41%
Ne ez legyen az életcélja azért, de szerintem ezek jó dolgok. Ne legyen valaki merev, karótnyelt csak mert elmúlt 30.
2016. szept. 29. 23:01
 15/30 anonim ***** válasza:
40%
Csak azért mert ezeket szereti csinálni még nem jönnék össze vele. De nem is lenne akadály az ilyen viselkedés.
2016. szept. 29. 23:07
 16/30 anonim ***** válasza:
84%

Ezeket simán megcsinálom! :))) A kolleganomet és egyben barátnőmet rá is vettem egy céges kiránduláson a libikokazasra! :))) Nagyon jó volt! :)) Utánunk többen is bátorságot vettek és ok is újra kipróbáltak! :))

Teljesen normális. Én is szeretek újra kislány lenni! :)

2016. szept. 29. 23:07
 17/30 anonim ***** válasza:
78%
Persze. Ezek nem olyan botranyos dolgok :D Inkabb kene olyan ferfi aki egyutt ugral a pocsolyaba a gyerekunkkel, minthogy allandoan szidja, hogy viselkedjen mar. (Persze amig nincs gyerek, addig is csinalhatja :D)
2016. szept. 29. 23:10
 18/30 anonim ***** válasza:
48%
Nagyrészét gyerekként sem csináltam. :D De valószínű bennem van a hiba.
2016. szept. 29. 23:18
 19/30 anonim ***** válasza:
83%

Ez a felesegem aki 32 eves, nincs gyerekunk megis minden evben felepitheti a gigantikus hoemberet, salat tesz ra, kalapot szoval igy total megadja a modjat, h kinezzen valahogy.

Ha hazajovok a munkabol akkor rendszeresen ramugrik valami sarokbol, total kiszamithatatlan es persze ilyenkor megijedek.(tudom hulyeseg, de varatlanul er). Volt olyan h ejjel kimentem wecere, azt hittem h alszik de magara tette a lepedot es feltepte az ajtot es elkezdett huhogni mint valami szellem.

Olyan is volt, hogy az egesz hajat az arcaba tette, hogy ugy nezzen ki mint Samsara a Kor-bol, es ugy ebresztett hogy ult az agy szelen es mereven bamult (szerinte ez nagyon vicces)

Aztan vasarlas....hipermarket, mindig elunja magat es volt h elkezdett ugy maszkalni mint a Walking Dead emberek es horgott, nem lehet kibirni rohoges nelkul. Magassarkuban, kosztumben beleul a troli kocsiba, vagy versenyzik mas hipermarketes kosarakkal, de senki nem jatszik vele:-))))

A multkor vett gyurmat, aztan vannak pluss allatai es ugy tesz, mintha a plussallat beszelne hozzam, es akkor elvarja h en is koszonjek a plussallatnak, amitol extra hulyen erzem magam igy negyven evesen, nem latom be, hogy miert kell nekem egy pluss szamarral beszelgetnem minden masnap.

Kozos furdes: van 3 kacsaja, felhuzosak es akkor az a jatek hogy a kacsa hozzam uszik, utana hozza. Aztan valamiert vonzza a nem normalis embereket a multjor egy idos ember (nyugdijas) tok vadidegen megekerte h had olelhesse meg (baratilag) es o megengedte en meg csak alltam, h kesz.

Folyton nevetgel, mindent odaeget, galoppozik a lakasban, ugral a nyakamba, minden evben eljatssza hogy jon a telapo es akkor ugy kell tennem, h tenyleg a telapo jart itt. Kepes a szuleimnek is eloadni ezt a telapo dolgot es odavezetni hajnalok hajnalan es a potkulccsal bemenni es a cipojukbe teszi a csokikst meg mittomen miket vesz.

Dinsneyland kotelezo program volt mindket helyen (USA ill Parizs) totslisan izgatott volt azt hittem szivrohamot kap mert meglatta Tigrist (marmint a beloltozott embert) es ott oromkodott meg fotozkodott vele. Aztan zacsko durrantas a fulembe, volt olyan, h almomban egy alkohol filccel szivecsket rajzolt a homlokomra aminek kovetkezteben reggel fel orat kestem es akkor sem tudtam teljesen levakarni, ramkent valami alapozot (hangsulyozom halal ideg voltam.

Volt olyan, hogy elmentunk a baratokkal enni, hangulatos etterem erre a nagy semmibol a fejere ont egy pohar vizet es eszik tovabb. Eletem legsokkolobb pillanata volt, azt hittem elsullyedek, mindenki azt hitte hetekig, hogy valami retardalt es valami betegsege van mikozben kozolte, hogy erezte hogy napszurast fog kapni, engem meg az agyf sz kerulgetett, hogy mindig van valami.

Napestig tudnam sorolni, hogy miket csinal es ehhez kepzelj el egy vekony, sportos elegans not aki magassarkuban es kosztumben van egesz nap, plusz gyonyoru. Nem elfogultsag, tenyleg doglenek utana a ferfiak. Iszonyu komoly lexikalis tudasa van, ugyved es oke mindenki irgykedik de nagyon keves ember tudna vele elni szerintem mert egy ido utan idegesito, hogy hazaersz, leulnel es beleulsz egy villaba mert a szekedre rakja mert az mekkora poen.

Imadom, soha nem valtoztatnam meg de ha egyszer elhagyna en kizart, hogy megegyszer osszejovok egy gyermeki novel. Boldogga tesz es mazlistanak erzem magam, hogy o a felesegem (neha el sem hiszem, hogy engem valasztott) de neha baromi faraszto.

40/F

2016. szept. 30. 00:07
 20/30 anonim ***** válasza:
76%
Az baj, ha gyerekes. Viszont ezek nem feltétlen azt tükrözik.
2016. szept. 30. 00:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!