Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőn miért kezdi azzal rengeteg pasi, hogy "biztos sokan írtak már neked"? Ha tényleg ennyivel több a pasi, akkor miért ott próbálkoznak mégis a férfiak?
Felregisztráltam társkeresőre, és igen, már az első nap közel 100 levelet kaptam. Köztük ilyeneket is:
"Gondolom már rengeteg pasi írt neked itt jól ismert, üres, sablonos, semmitmondó, sallangos dumákat pl. "nagyon szép/nagyon szimpatikus vagy, szeretnélek jobban megismerni/találkozni veled..." satöbbi... nyugi én nem foglak untatni ilyenekkel"
"csak egy levés a sok közül :)"
"Gondolom, kapsz egy zsák áradozó levelet nem lehet könnyű
kihámozni hogy melyik is ér közülük valamit."
Meg rengeteg ehhez hasonlót írtak. De akkor meg minek vannak fent társkeresőn, ha ennyire tudják fikázni egymást és ekkora nagy a konkurencia nekik?
A társkeresőre csajozni mennek a férfiak, ebben semmi kivetnivaló nincs. Túl sok az eszkimó, kevés a fóka, tisztában vannak vele, hogy egy átlag nő heti 20 levelet is kap, ezért írnak ilyeneket. Egymást meg azért fikázzák, mert útjában vannak egymásnak.
A társkereső gyakran az utolsó reménység, pont azért, mert ekkora a férfitöbblet rajta. Tehát aki felregisztrál, biztos lehetsz benne, hogy már mindenhol kikosarazták őket, szóval visszaküldeni őket, ahonnan jöttek baromi hülye ötlet. A két utolsó válaszadónak mellesleg igaza van, zöld kezet adtam nekik, már csak azért is, hogy pukkasszam a lepontozókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!