Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, jobb, ha alig sminkelek, ugye?
Meglehetősen csúnya nő vagyok, de nem igénytelen. Ettől függetlenül néha elmegy mellettem egy fiúbanda, és hallom, hogy nevetnek rajtam. Volt, hogy egy szórólapot osztó fiú csúnyázott le hangosan, szóval vannak ilyen esetek. :D Páran ajánlották, hogy miért nem sminkelem magam olyan profin, hogy optikai illúziót keltve szebbnek láttassam az arcom, pl. az orromat kisebbnek vagy mittudomén de szerintem nem lenne célravezető. Nagy ritkán megtetszem valakinek, és leszólít, akkor viszont már inkább a saját arcomat lássa, ne egy illúziót, ugye? Persze, biztosan megkímélném magam néhány beszólástól, ha egy tonna smink lenne rajtam.
Szempillaspirált, szőlőzsírt és kevés alapozót használok meg kihúzom a szemöldököm egy árnyalatnyival sötétebbre, de általában észre sem lehet venni, hogy smink van rajtam.
Mi a véleményetek? Inkább sminkeljek erősebben vagy jól van ez így?
22 N
Nem akartam sajnáltatni magam, csak elmagyaráztam a kérdésem okát. :) nem érdekel az sem, ha jön "600" üzenet, nem fogom tőle jobban érezni magam, a képemtől pedig egyáltalán nem fognak elolvadni. :D na, ennyit a magyarázkodásról, így is túl sok időmet pazaroltam rád, 1-es.
A tóbbieknek köszönöm, szerintem igyekezni fogok még egy kicsit fejleszteni a sminktudásom, pl. hogyan ne kenődjön el a szemhéjfestékem 10 perc elteltével stb. :D de túlzásokba én sem szeretnék esni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!