Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek is jobb elengedni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is jobb elengedni, amit akarunk?

Figyelt kérdés

Az elmúlt évek alatt azt figyeltem meg, hogy ha valaki tetszik nekünk, akarjuk őt, az sosem vezet jóra. Pont az akarás miatt nem, mert ettől görcsös lesz az egész.

Ha viszont pl. nem válaszolok valakinek, nem nagyon keresem, akkor meg mindig kialakul magától a dolog.

2016. aug. 9. 11:00
 1/3 Noren1989 ***** válasza:

Azért mindennek megvan egy határa: bizonyos helyzetekben küzdeni kell a másikért, és nem szabad elengedni. Gondolom te ezt az ismerkedési fázisra értetted, a fenti megállapításaidat, igaz?

26/F

2016. aug. 9. 11:03
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha az ismerkedési fázisra érted, akkor nagyon jól látod. Pl. ráírsz egy lányra, aki tetszik neked, de miután idővel észrevetted, hogy szűkszavúan válaszol és magától akár napokig nem keres téged, akkor bizony el kell engedni, nem szabad görcsösen ragaszkodni hozzá, hogy majd eléred, hogy beléd zúgjon.
2016. aug. 9. 11:07
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem ezzel kapcsolatban is-is voltak példáim.

Volt amelyiket borzalmsasn akartam, és össze is jött, boldog két és fél évünk volt együtt.

Viszonr volt oylan is akit nem tudtam megkapni... :(

2016. aug. 9. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!