Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovább? Jobb elengedni?
Sziasztok,még nem voltam ilyen helyzetben,tudom hosszú,de aki ráér és tudna segíteni annak előre is köszönöm.
21/L vagyok. Februárban ért végett a kapcsolatom.
Megismertem egy egyetemista srácot,24/F.
Beszélgettünk facen,találkoztunk közös szünetekben.
A barátság átalakult bennem,és megkedveltem.
Ő részegen szerelmet vallott nekem facebookon,a barátja rám írt,hogy X nagyon részeg,de egész este engem keresett,és beszélni akart velem,így a géphez engedték.
Másnap találkoztunk személyesen,és azt mondta ne haragudjak rá,neki még idő kell,hisz ő is februárban szakított,megbeszéltük,marad a barátság.
Aztán idővel egy rosszabb pillanatomban hagytam neki egy üzenetet,hogy nem tudom a barátságot tovább folytatni,mert megkedveltem őt,akkor kért időt ismét,hogy gondolkodhasson a dolgokon,itt úgy éreztem,hogy elfelejtem,elengedem őt,nem keresem többet.
Az eset után 1 héttel,épp mentem a másik épületbe órára,mikor megvárt,és elhívott beszélgetni,ott felvetette,hogy megpróbálhatnánk,de ha nem működik,akkor megszűnik közöttünk a kapcsolat,ezt nem szeretné.
Annyit haladtunk,hogy elkezdett bókolni,egyre többet beszélt,megnyílt,füléig ért a mosoly az arcán,és csillogott a szeme,ha ránéztem,voltak apróbb érintések részéről,már arcra puszit is kaptam,egész szépen haladtunk.
04.18.-án visszamentem Hajdú-Bihar megyébe,mert odajárok kezelésre,04.17.-én találkoztunk,furcsa volt,nem közeledett,aztán hazajöttem,keresett,beszélgettünk.
Most szerdán azt mondta,a héten nem ér rá,de a jövőhéten találkozzunk. Erre csütörtökön azon kaptam magam,hogy szembe jön velem. Beszélgettünk,ismét barátibb volt,nagyon össze voltam már zavarodva.
Csütörtök délután még találkoztunk,egyszer csak kibukott belőlem,hogy mit gondol arról,hogy megpróbálhatnánk.
Lejátszódott ez a kis párbeszéd:
Ő: Igen emlékszem mit mondtam. Az a furcsa,hogy mikor exemmel voltam,mindig szabadságra vágytam,most,hogy egyedül vagyok nagyon rossz lefeküdni egyedül. Csak nekem most még idő kell a dolgokhoz,nagyon zavarosak a dolgok a fejemben.
Én: Igen ezt mondtad.lehet én vagyok a türelmetlen,3,5 év kapcsolat után nekem is furcsa sok minden,nem is arra vágyom,hogy egyből esküvő,összeköltözés,meg essünk az ágynak,hanem inkább a...
Ő: A testiség?
Én: Mondhatjuk úgy is,de nem nagyon tudom megfogalmazni ezt.
Ő: Szóval elég zavarosak a gondolataim,de ne gondold azt,hogy csúnya lennél,unalmas,vagy kövér,mert az nem igaz,mert szép lány vagy,jól érzem magam veled,ha holnap nem lenne ez a tanulmányi kirándulás,még maradtam is volna veled beszélgetni,veled mindent sokkal érdekesebben hangzik megbeszélni. (Félig fel volt kötve a hajam) Nagyon tetszik,hogy így hordod a hajad,nagyon szép,nekem tetszik. Ha jól látom ma nem is sminkeltél,én nem is szeretem,ha sminkel egy lány,a lányok természetesen szépek,nincs szükséged sminkelésre.
Utána sétáltunk egy darabig némán tovább,elértünk a buszmegállóhoz,mesélt valami poénos dolgot,elmosolyodtunk,utána a kirándulásról,aztán nézte,az időt,hogy mindjárt jön a busza. Mondom még annyit megkérdezek tőle,hogy:
Én: Mi a baj velem?
Ő: Semmi,velem van a baj,hogy zavarosak a dolgok a fejemben.
Én: Akkor most meg fogsz utálni igaz?
Ő: Nem foglak. Ezért? Nem tehetsz róla,hogy így érzel.
Én: Lenne még egy hülye kérdésem,de már így is kínos nem teszem fel,vagy mégis!
Akkor most nulla % az esély,és lépjek tovább igaz?
Ő: Ezt már sajnos nem tudjuk megbeszélni,mert ha jól látom jön a buszom.
Én: Akkor ezt igennek veszem.
Elindultam,ő utánam futott,megfogta a vállam,aztán egy pillanatra hátra toppant,majd megpuszilta az arcomat.
Azt mondta szombat délelőtt hívjam fel,és megbeszéljük ezt az egészet.
Ezekből azt vettem le,hogy udvariasan lekoptatott,csak nem értem miért nem egyszerűbb nemet mondania,nem hívtam fel,mert úgy éreztem felesleges,most eldöntöttem tényleg jobb elengedni őt,nem keresni,mert úgy érzem ő nem fog engem keresni,de szeretem őt,és nagyon nehéz visszafogni,hogy ne írjak rá,ne hívjam fel,nagyon hiányzik,és fáj,hogy esélyt sem kaptam tőle,pedig egy fiúért nem harcoltam ennyire,nem érdekelt ennyire.
Aki végigolvasta a hosszú történetemet,és esetleg tudna tanácsot adni,mit érezhet a srác,nekem mit kellene tennem,az itt vagy privátban kérem segítsen,minden választ köszönök előre is.
Első ez valljuk be bunkóság volt.
Nos szerintem ez az a helyzet, hogy nem akarja eléggé... vagy bizonytalan, mindegy, de egy ilyen kapcsolatba ha belemész, el fogja venni az önbecsülésed, mindig azon fogsz gondolkozni, h elég vagy-e neki. Most nagyon szar lesz igen, de két hónap múlva, ha baszolút nem keresed, nem beszéltek (én próbáltam azt is h beszélek az illetővel, úgy 10 év se lesz elég, hogy elfelejtsd!). Ha keres, koptasd le, a büszkeségednek is jót fog tenni, és ez amit csinált veled, szerintem kimeríti a másik érzelmeivel való játszadozás fogalmát. Ne engedd neki, hogy így visszaéljen azzal, hogy tetszik neked! Túl nagy biztonságban érzi magát, itt az ideje, hogy rájöjjön, hogy nem körülötte forog a világ, nem rá fogsz várni egész életedben, mert egy arabyos csinos csajszi vagy, aki sok más pasinak is bejön. 25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!