Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit tegyek? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek? Vagy miért van ez miért nem tudom elengedni?

Figyelt kérdés

2 hónap 3 hétig voltam együtt a barátnőmmel az első 2 hónap csodálatos volt majd utána teljesen megváltozott furcsa lett mindig kiakadt rám olyan egyszerű dolgokon amit még a barátnői se értettek hogy emiatt miért akadt ki rám... De én nagyon beleszerettem ( nagyon is... ) mióta dobott eltelt már 4 hónap de azóta is szeretem és nagyon hiányzik de ő közben már gyülöl ( ezt onnan sejtem hogy mikor haverommal ott voltam mivel a haverom barátnője az én volt barátnőm barátnője akkor megjegyzéseket tett felém direkt hogy haljam hogy mit keres ez itt vagy hogy menjen már el stb... Azt mikor meguntam hogy ezt csinálja elmentem onan majd hangosan mondta hoy ez az végre... ) szoba se állunk egymással még köszönő viszonyban sem vagyunk.

De én meg még mindig szeretem és hiányzik is...

Sose fogom elfelejteni vagy tultenni magam rajta? :(

2013. ápr. 25. 14:15
 1/3 anonim válasza:
Pár év múlva tuti elfogod felejteni,ha nem beszélsz vele..velem is volt hasonló. Ne aggódj éld az életedet nagyon sok lány van még.. ne kínozd magad a dologgal.Bár..ha úgy érzed ,hogy tényleg soha nem akarod elfelejteni vagy aszthiszed akkor szerintem mindenképp írj neki egy levelet neten vagy hívd el beszélgetni és mond el mennyire szereted még őt és,hogy egy esélyt még mindenki megérdemel. sok szerencsét:)
2013. ápr. 25. 15:21
 2/3 anonim ***** válasza:

Én is ilyen helyzetben vagyok, nem hogy nem köszön, de még facebook-ról is törölt a srác.

Utólag visszagondolva, a kapcsolatunk vége felé nagyon bunkón viselkedett velem, nem hiszem, hogy normális ember elviselte volna a beszólogatásait, hazugságait, ezt a megalázást, szóval teljes mértékben meg tudlak érteni, ugyanis én se bírom elengedni a volt barátom. Valami még hozzáköt, hiába próbálok felejteni.

Sokat tenni nem tudsz, az idő gyógyír. szórakozz, légy a haverjaiddal, ismerkedj, éld a magad életét. Nem egyszerű, tudom jól (nekem is mindennap eszembe jut...), de valahol rád és rám is vár az igazi. :)

18/L

2013. ápr. 25. 15:30
 3/3 A kérdező kommentje:

hát igen engem is letiltott faceről... De pont ez volt fordítva velem is elég kemény megjegyzéseket tett sőt a kapcsolatunk vége fele mindig talált valami olyan dolgot amibe bele tud kötni... és állandoan ez ment probáltam ezt kikerülni vagyis igyekeztem bocsánatot kérni vagy valahogy elkerülni a veszekedést de sehogy se ment :( mindig talált valami rosszat de én meg szerettem és ez a dolog nem érdekelt... Igen csak igyekeztem de sajnos semmi se lett jobb... Az egész után az a legrosszab hogy a barátnője elmondta hogy mibe hazudott nekem meg hogy szerinte csak probált megszeretni... ( megsajnált a barátnője )

( 19/F )

2013. ápr. 25. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!