Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A mai nőknek mennyire imponáló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai nőknek mennyire imponáló ha a férfit a komoly témák érdeklik?

Figyelt kérdés
Olyanokra gondolok mint pl az űrkutatás. Bár ma már nem vagyok napi szinten "rákattanva" és csillagászati könyveket sem olvasok de azért az érdekesebb híreknek/felfedezéseknek utána szoktam nézni. Bár főleg a Hubble űrtávcső képeit méh mindig szívesen nézegetem. Illetve ha néha tévét nézek akkor is inkább az ilyen csatornákat nézem mint a Nat Geo vagy a spektrum. A légi katasztrófák az egyik kedvencem (ugyan én inkább a vasútért vagyok oda így a repülés nem igazán érdekel) de sok érdekes dolgot lehet megtudni belőle. De mikor még ment a különleges építményeket is nagyon szerettem. Filmekből is inkább a mély mondanivalóval rendelkezők a kedvenceim. Olyanok mint a Senkiföldje, Forrest Gump, Fegyvernepper, Hold stb. Illetve olvasni is nagyon szeretek. Főleg sci-fi műfaj a kedvencem. Szóval én egy komoly embernek tartom magam. Szeretek rácsodálkozni a világra. De ettől függetlenül én is szeretek néha lazulni meg néha ökörködni a haverokkal. Filmekből is néha jöhetnek a lazább vígjátékok is. De néha videojátékozni is szoktam. Vannak még olyan nők akiket érdekelnek az ilyen srácok vagy ma már az egybites tahóvilág szereplő laza, bulizós emberek a menők?
2016. szept. 23. 21:57
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
Na jól van! Végül is tökmindegy mert bizonyos okok miatt valószínűleg úgy is egész életemben egyedül leszek szóval annyira nem izgat a dolog.
2016. szept. 26. 19:56
 32/36 anonim ***** válasza:
Na, helyes. Legközelebb ne rabold a drága időnket.
2016. szept. 26. 19:57
 33/36 A kérdező kommentje:
Kötelező volt válaszolni? Mert tudtommal nem...
2016. szept. 26. 20:00
 34/36 anonim ***** válasza:
Mi itt segíteni próbálunk az arra rászorulóknak. Rólad meg kiderül, hogy valójában nem is akarsz már ismerkedni. Szóval csak az időnket raboltad. Na menj, hajtogass magadnak egy puncit.
2016. szept. 26. 20:03
 35/36 anonim ***** válasza:

A szó, amit keresel, az a "bulvár".

De nem kell aggódnod, ezzel a viselkedéssel és intellektussal, ami neked van, nem kell attól félned, hogy bármelyik nőnek imponálni fogsz. Nem kell ilyesmin agyalnod.

2016. szept. 26. 20:15
 36/36 A kérdező kommentje:
Aztán mégis, hogy akartok segíteni? Úgy, hogy kiforgatjátok a szavaimat, a szavakon lovagoltok( hogy szakértő vagyok-e egy témában vagy sem) és, hogy azt próbáljátok bebizonyítani, hogy tulajdonképpen én vagyok az ostoba? Na így inkább ne akarjatok segíteni! Amúgy a szavaim kiforgatására jó példa, hogy leírom miszerint valószínűleg nehezen fogok barátnőt találni erre odaírod, hogy nem is keresek. Ki a franc mondta, hogy nem akarok? Csak mint írtam bizonyos okok miatt (alacsony magasság, betegség és az ezek miatti folytonos mocskolódás miatt) elég alacsony az önbizalmam és nem merek a lányokhoz közeledni...
2016. szept. 26. 20:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!