Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai nőknek mennyire imponáló ha a férfit a komoly témák érdeklik?
Figyelt kérdés
Olyanokra gondolok mint pl az űrkutatás. Bár ma már nem vagyok napi szinten "rákattanva" és csillagászati könyveket sem olvasok de azért az érdekesebb híreknek/felfedezéseknek utána szoktam nézni. Bár főleg a Hubble űrtávcső képeit méh mindig szívesen nézegetem. Illetve ha néha tévét nézek akkor is inkább az ilyen csatornákat nézem mint a Nat Geo vagy a spektrum. A légi katasztrófák az egyik kedvencem (ugyan én inkább a vasútért vagyok oda így a repülés nem igazán érdekel) de sok érdekes dolgot lehet megtudni belőle. De mikor még ment a különleges építményeket is nagyon szerettem. Filmekből is inkább a mély mondanivalóval rendelkezők a kedvenceim. Olyanok mint a Senkiföldje, Forrest Gump, Fegyvernepper, Hold stb. Illetve olvasni is nagyon szeretek. Főleg sci-fi műfaj a kedvencem. Szóval én egy komoly embernek tartom magam. Szeretek rácsodálkozni a világra. De ettől függetlenül én is szeretek néha lazulni meg néha ökörködni a haverokkal. Filmekből is néha jöhetnek a lazább vígjátékok is. De néha videojátékozni is szoktam. Vannak még olyan nők akiket érdekelnek az ilyen srácok vagy ma már az egybites tahóvilág szereplő laza, bulizós emberek a menők?2016. szept. 23. 21:57
31/36 A kérdező kommentje:
Na jól van! Végül is tökmindegy mert bizonyos okok miatt valószínűleg úgy is egész életemben egyedül leszek szóval annyira nem izgat a dolog.
2016. szept. 26. 19:56
32/36 anonim válasza:
Na, helyes. Legközelebb ne rabold a drága időnket.
33/36 A kérdező kommentje:
Kötelező volt válaszolni? Mert tudtommal nem...
2016. szept. 26. 20:00
34/36 anonim válasza:
Mi itt segíteni próbálunk az arra rászorulóknak. Rólad meg kiderül, hogy valójában nem is akarsz már ismerkedni. Szóval csak az időnket raboltad. Na menj, hajtogass magadnak egy puncit.
35/36 anonim válasza:
A szó, amit keresel, az a "bulvár".
De nem kell aggódnod, ezzel a viselkedéssel és intellektussal, ami neked van, nem kell attól félned, hogy bármelyik nőnek imponálni fogsz. Nem kell ilyesmin agyalnod.
36/36 A kérdező kommentje:
Aztán mégis, hogy akartok segíteni? Úgy, hogy kiforgatjátok a szavaimat, a szavakon lovagoltok( hogy szakértő vagyok-e egy témában vagy sem) és, hogy azt próbáljátok bebizonyítani, hogy tulajdonképpen én vagyok az ostoba? Na így inkább ne akarjatok segíteni! Amúgy a szavaim kiforgatására jó példa, hogy leírom miszerint valószínűleg nehezen fogok barátnőt találni erre odaírod, hogy nem is keresek. Ki a franc mondta, hogy nem akarok? Csak mint írtam bizonyos okok miatt (alacsony magasság, betegség és az ezek miatti folytonos mocskolódás miatt) elég alacsony az önbizalmam és nem merek a lányokhoz közeledni...
2016. szept. 26. 20:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!