Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai nőknek mennyire imponáló ha a férfit a komoly témák érdeklik?
"Más dolog, ha megemlíti, hogy hát igen, néha szívesen olvasgatok tudományos bulvárt, és megint más, ha azzal jön, hogy hű, a csillagászat (mint pl. a kérdésében is). De neked hiába magyarázom, direkt játszod a hülyét."
A te szótáradban mit jelent a hobbi? Mert nálam azt, hogy valakit érdekel egy téma, olvasgat róla, de nem a szakmája.
Az mit takar, hogy "hű, a csillagászat"?
Nem játszom a hülyét, egyszerűen viccesnek találom, amit írtál. Engem pl. érdekel a költészet, ettől még nem vagyok költő.
"Semmilyen szakértő nem vagy a témában."
A szakértelem az nem egy konkrét szint. Minimális matematikai szakértelme egy kétkezű munkásnak is van, attól még nem matematikus.
"Annyira hülye vagy hozzá, hogy nem veszed észre, mit jelent a hozzáértés."
Nincs ECDL meg semmi számítógépkezelői papírom. Még infó érettségim sincs. Ettől még nem egy ember gépét szereltem meg. Az a baj, hogy észre sem veszed, hogy a szavakat saját magad felruházod egy jelentéssel, csak épp nem azt jelentik. A hozzáértés nem azt jelenti, hogy valakinek van a dologról egy papírja. Köznapi használatban meg főleg nem.
Akkor, ha ezek a témák téged csupán addig érdekelnek, amíg megnézed az éppen aktuális Légikatasztrófák-részt, nem vagy több lelkes bulvárfogyasztónál. Az értelmet, intellektust nem ez határozza meg. Én pl. nem nézek tévét, egy Légikatasztrófák-részt se láttam még, viszont ezer méterről megmondom neked, vajon egy Boeing 747-es vagy 757-es száll le éppen Ferihegyen.
Szóval... érted. Nem a téma határozza meg az értelmedet, hanem a fogyasztás milyensége és mélysége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!