Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A mai nőknek mennyire imponáló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai nőknek mennyire imponáló ha a férfit a komoly témák érdeklik?

Figyelt kérdés
Olyanokra gondolok mint pl az űrkutatás. Bár ma már nem vagyok napi szinten "rákattanva" és csillagászati könyveket sem olvasok de azért az érdekesebb híreknek/felfedezéseknek utána szoktam nézni. Bár főleg a Hubble űrtávcső képeit méh mindig szívesen nézegetem. Illetve ha néha tévét nézek akkor is inkább az ilyen csatornákat nézem mint a Nat Geo vagy a spektrum. A légi katasztrófák az egyik kedvencem (ugyan én inkább a vasútért vagyok oda így a repülés nem igazán érdekel) de sok érdekes dolgot lehet megtudni belőle. De mikor még ment a különleges építményeket is nagyon szerettem. Filmekből is inkább a mély mondanivalóval rendelkezők a kedvenceim. Olyanok mint a Senkiföldje, Forrest Gump, Fegyvernepper, Hold stb. Illetve olvasni is nagyon szeretek. Főleg sci-fi műfaj a kedvencem. Szóval én egy komoly embernek tartom magam. Szeretek rácsodálkozni a világra. De ettől függetlenül én is szeretek néha lazulni meg néha ökörködni a haverokkal. Filmekből is néha jöhetnek a lazább vígjátékok is. De néha videojátékozni is szoktam. Vannak még olyan nők akiket érdekelnek az ilyen srácok vagy ma már az egybites tahóvilág szereplő laza, bulizós emberek a menők?
2016. szept. 23. 21:57
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
41%
Nem igazán. Vagy nem számít nekik, vagy negatívum. Ami fontos, hogy nézz ki jól, és legyen pénzed.
2016. szept. 24. 08:10
 12/36 anonim ***** válasza:
44%
Ha ezek a dolgok valóban érdekelnek, akkor ne aNatGeoról tájékozódj, mert az a semmitmondó parasztvakítás netovábbja. Egyébként aki úgy adja magát elő nekem, hogy a "mély mondanivalóval rendelkező filmeket szeretem inkább", az erősen gyanús. Ott valószínűleg csak valami felvett póz lesz, tartalom meg nincs mögötte, viszont olyan jól hangzónak tűnik. Úgyhogy alaposan kikérdeznélek, valóban értelmes vagy-e, vagy csak az eszed játszod.
2016. szept. 24. 08:52
 13/36 anonim ***** válasza:
26%

Eszembe jutott egy kérdés még a kérdezőhöz és azokhoz akik azt írták ők is olyanok, mint a kérdező:

A lakáson/házon kívül is csináltok dolgokat?

Mert oké, hogy a kérdező filmezik, sci-fit olvas, képeket nézeget, stb. De vannak hobbijaitok, amikhez el kell hagyni az otthon melegét?

Mert pl egy dolog hogy a barátom is szívesen olvas sci-fit és vannak benti hobbijai, de mellette kosarazik, horgászik, vagy pl amennyire diákként megengedheti, szokott néha utazgatni és járkálni az országban barátokhoz, stb.

2016. szept. 24. 09:08
 14/36 anonim ***** válasza:
78%
Osztom az előttem szóló véleményét. Nekem is az egyik kedvencem a Discovery például, de semmivel sem érzem ezáltal magam rendkívülinek. :)de ne ez legyen már a mérce, mert igazából jó érdekes dolgokat látsz rajta, de nem egy komoly szint. Szerintem jobban jártok, ha a nőkben nem a tudományos érdeklődést keresitek, és nem igaz, hogy mindegyiket csak a ruhák meg körömfestés érdekel, csak azok harsogják ezt akik így akarnak intellektuálisabbnak tűnni.
2016. szept. 24. 09:15
 15/36 anonim ***** válasza:
33%

Mennyire jó lenne egy ilyen embert találni, de annak is örülnék már ha egy ilyen embert tudhatnék a baráti körömben. Egyébként ha nem vagy nagyképű és nem sugallod azt az emberek felé, hogy te mindent jobban tudsz és mindenhez feltétlen hozzá akarsz szólni, mégha a kisujjadból is vágod a témát, akkor rendben van. Csak ne nézz le mást, ha nem tud valamihez hozzászólni, mert lehet téged az élet más területén nyomna le. Mindig azt mondom, hogy az okos embereket szeretem, nem az okoskodókat. Ezt a kettőt nem összekeverni, sokan beleesnek ebbe a hiába.

Én is ezeket a témákat szeretem, de laikusnak tartom magam, mert (még) keveset tudok a világról és más dolgokról, de szívesen meghallgatok másokat, eszmecserébe is bonyolódom, nyitott vagyok más nézőpontoktokra és nap mint nap új dolgokat tanulok az emberektől :)

20/L

2016. szept. 24. 11:54
 16/36 anonim ***** válasza:
52%

Utolsó válaszoló vagyok, de kifelejtettem egy dolgot. Ha nem vagy mindig merev és komoly, lehet veled hülyéskedni is, akkor tényleg semmi ellenvetésem a személyiséged ellen :)

#13: Személy szerint nekem van. Eljárok koncertekre, barátokhoz, zenélek, eljárok sportolni, tanulok bár ez nem hobbi. A hét napomból három, négyet házon kívül töltöm az elfoglaltságaim végett.

2016. szept. 24. 12:05
 17/36 anonim ***** válasza:
60%

Azért ha egy a természettudományokban akár csak alapszinten jártas lánynak előadod, hogy te a NatGeoról és a Spektrumról tájékozódsz pl. az űrkutatásról, ahelyett, hogy olvasnál, aligha fog annyira komoly embernek tartani.

Ezek az "ismeretterjesztő csatornák" nagyon gyakran inkább tudományosnak látszani akaró bulvárcsatornáknak nevezhetők.

Ezzel nem azt mondom, hogy nem léteznek igényes tudományos ismeretterjesztő filmek, de ezek nagyon gyakran nem kerülnek adásba ezeken a mainstream csatornákon.

Ha pedig lányokkal ismerkednél, akkor jobban jársz, ha nem adod elő, hogy te mennyire komoly és igényes ember vagy, hanem egyszerűen arról (is) beszélgetsz velük, ami téged érdekel. Ha jól érzitek így magatokat együtt, akkor lehet valami komolyabb is a dologból, de arra ne számíts, hogy te bedobod, hogy érdekel egy kicsit az űrkutatás és a kedvenc filmed a Forrest Gump, a lány pedig egyből elalél, hogy micsoda különleges fiúval akadt össze.

2016. szept. 24. 15:00
 18/36 anonim ***** válasza:
Őszintén, ha nekem előadod, hogy mennyire érdekel a csillagászat, és közben nem vagy csillagász, de még egy nyomorult fizika BSc-d sincs, nem azt fogom gondolni, hogy komoly ember vagy, hanem azt, hogy műveletlen és buta.
2016. szept. 26. 17:59
 19/36 anonim ***** válasza:
74%

#18: Tehát, ha csak a haverokkal focizok és nem a BL-ben játszom, akkor nem sportolok?

A végzettség egy dolog, a hobbi egy másik. Ha a különbséget nem tudod értelmezni, akkor nem a másik műveletlen.

2016. szept. 26. 18:42
 20/36 anonim ***** válasza:
50%
Más dolog, ha megemlíti, hogy hát igen, néha szívesen olvasgatok tudományos bulvárt, és megint más, ha azzal jön, hogy hű, a csillagászat (mint pl. a kérdésében is). De neked hiába magyarázom, direkt játszod a hülyét.
2016. szept. 26. 18:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!