Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem nehéz ápolt, igényes, TELT nőkkel összejönni?
Szal olyan 70-90 kg közötti kellemes, vonzó lányokkal, akik adnak magukra.
Komolyan mondom egy plázacicát hamarabb meghódítok, mint egy ilyen típust.
Pedig edvelnek a nők, sportos vagyok és jóképű!Mellette pedig jó társaságnak is tartanak.
Valahogy mégse tudok ilyen láyokkal, nőkkel semmi komolyabbat kialakítani.
Miért?
Jézusom 14-es Te nagyon el vagy varázsolva... :)))
Tudom menő vagy manapság ezzel az anyagilag nem tud mit villantani szöveggel, de inkább ne legyen valakinek annyi és legyen mellettem és legyen normális velem az mindennél többet ér. Szerintem egy normális pasi is kiakadna ettől a szövegtől. Te sem sűrűn fogsz magadnak találni valakit, aki megbecsül. Max megvesz kilóra, de akkor jó mélyre kell nyúlnia a pénztárcájába.. :)
Hihetetlen! :)))
Annyi a lényeg kedves helyes kérdező, hogy nyugodtan kezdeményezz az ilyen lányoknál és szeresd Őket a sekélyes nőket pedig kerüld bármilyen súlycsoportban vannak! :)
15-ös!
A 14-es azt mondta, hogy agyilag villantani, nem anyagilag. Én osztom a véleményét. Felőlem lehet akármilyen jóképű valaki, ha buta.
#14: A vékony lányoknál is áll a dolog, hogy nem tudhatják, hogy szórakoznak e velük. Sőt, a pasiknál is.
És örök igazság: Gyk-n egy lánynak sem számít, hogy helyes legyen a pasi! De a való életben minden csinos telt lányt csak helyes pasival láttam. Akikkel összejöttem közülük, náluk is állt, hogy ha nem jöttek volna össze velem, ha nem lennék helyes.
17:Köszi,hogy kivétél engem!
Utolsó:azért a vékony lány könnyebben célt ér a kiszemeltnél,aki elvegetál naponta fél joghurton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!