Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Volt már olyan hogy egy pasi oda ment hozzátok ismerkedni, de köszönésrn kívül nem tudott mondani semmit?
Figyelt kérdés
2016. szept. 22. 14:59
1/6 anonim válasza:
Elfelejtette a bemagolt PUA szöveget, volt már ilyen. Természetesen elhajtottam a francba.
3/6 anonim válasza:
Volt, hogy a pasi nézett, halkan köszönt, én is, aztán ő tovább nézett.
Mivel nekem ebből nem derült ki, hogy mit akar, otthagytam a fenébe.
4/6 anonim válasza:
Ilyen velem is volt, hogy leszólított, mondjuk azzal, hogy "Milyen szép vagy", én megköszöntem, aztán nem mondott semmit. Ilyenkor rámosolygok, és továbbmegyek. Vagy azt gondolja ilyenkor szerintem, hogy csak meg akarta jegyezni, de nem akart mást, vagy azt, hogy ő megtette a magáét, innentől enyém a pálya. Erre tudok gondolni.
5/6 anonim válasza:
igen :D és nagyon zavar, mert semmi értelme a köszönésnek ha nem tudja értelmes ember módjára elkezdeni a kommunikálást velem... :)
6/6 A kérdező kommentje:
Szrrintem nem is próbálkozok többet.felesleges
2016. szept. 22. 21:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!