Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen felszínesek a kortársaim? (Párkeresés terén is)
Figyelt kérdés
A korosztályomban (20-25) az ismerőseim 80-90% baromi felszínes(fiúk lányok egyaránt). Párválasztás terén is képesek a legtöbben alább adni és összejönni olyannal aki iránt nem is éreznek semmit, max vonzalmat aztán meg panaszkodnak. Egyik lánynak pl. az élete legnagyobb problémája, hogy a pasija egy őstulok,aki annyira bunkó ,hogy arra szavak nincsenek, szeretni mondjuk nem szeretik egymást, de együtt van vele, mert nem bírná ki egyedül, meg végül is szülinapra meg névnapra meg anyámkínjára vesz neki egy csokor virágot a pali és azzal minden el van intézve. Magamba hatalmasakat röhögök az ilyeneken. Másik lánynak meg hónapokon keresztül udvarolt egy értelmes, intelligens pasi, még kifejezetten helyes is volt, láttam, hogy őszintén szereti a lányt és végre nem egy felszínes hapsi, naná hogy kikosarazta a lány és helyette összejött egy bunkóval egy heti ismertség után. Csodálkozom, hogy a kortásnőim ilyenek, én biztos nem jönnék össze csak azért egy pasival, hogy legyen barátom, és hiába vonzóak a bunkók a határozottságuk miatt, sosem tudnék velük párban lenni. Persze nekem is fontos, hogy vonzódjak egy férfihoz de önmagában ez kevés. Mint ahogy önmagában a rendesség meg kedvesség is kevés, de mindenképpen jó pont. Mert nem arról van szó, hogy ha rendes vagy az taszítja a lányokat, hanem arról, hogy önmagában a rendesség nem elég a vonzalomhoz. Valahogy az arany középutat kéne megtalálni.2016. szept. 21. 22:34
1/7 anonim válasza:
Persze mert nektek férfiak nem a kirívó nők kellenek, meg akik magasról leszarják a másikat.
2/7 anonim válasza:
Az meg a másik hogy nektek is unalmas egy kedves, jószívű, megértő lány.
3/7 A kérdező kommentje:
Mi van O.o?!
2016. szept. 21. 22:49
4/7 A kérdező kommentje:
Lány vagyok, de ne zavarjon!
2016. szept. 21. 22:50
5/7 anonim válasza:
Nyugi kérdező, #1 csak nem tud szöveget értelmezni.
De miért foglalkoztat ennyire mások viselkedése? Inkább a saját életedet éld!
6/7 anonim válasza:
Te is vonzonak tartod a bunkokat tehat sokkal jobb nem vagy, max egy fokkal kevesbe buta. En nem is tartom vonzonak se oket, egy srac lehet magabiztos bunkosag nelkul is, ok a vonzo ferfiak :)
7/7 anonim válasza:
Jobb, ha nem rágódsz a többiek magánéletén. Én pl ha ilyen élethelyzeteket látok, mint amit te leírtál, csak vállat vonok, hogy mi közöm hozzá. Felőlem mindenki azt csinál amit jónak lát. Te örülj, hogy magad szerint nem vagy felszínes.. de azt jó észben tartani, hogy nincs olyan ember aki magát felszínesnek tartja. Rossz döntéseid még neked is lehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!